marianklm4 Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Salutare tuturor dupa cum vedeti sunt nou pe forum. Am o mare problema motorul meu nu se alimenteaza cum trebuie adica dau pe pompita aceia de la carburator se umple cuva aceea merg cu ea pana se goleste dar nu se reumple singura la loc. Ce imi recomandati sa fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
voschodij Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Verifica cuiul pontou si plutitorul din camera de nivel ca ramin blocate pe inchis si de asemeni s-ar putea sa fie murdarie in rezervor care obtureaza scurgerea benzinei.Asadar fa o curatire. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianklm4 Postat Ianuarie 9, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2014 (editat) multumesc de ajutor. Dar daca o sa fie nevoie de un carburator nou la cine imi recomandati sa apelez adica cineva care se ocupa cu importul pieselor pentru motoarele rusesti. P.S: Ce carburator este recomandat pentru minsk carburatorul Pacco sau cel K65. Editat Ianuarie 9, 2014 de marianklm4 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C devil Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 daca apasa pompita si se inunda camera de nivel inseamna ca nu are gunoaie in rezervor treaba e din carburator demonteaza-l sapala si sufla tot, ai grija la acul de dozaj , cui si plutitor si o sa mearga brici, daca nu reusesti iti dau 500 lei pe minsk Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
costel06 Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 salut prietene suna te rog frumos la numarul de telefon 0769794323 este un impatimit al motocicletelor minsk are 4 asemenea modele sigur te poate ajuta cu o informatie sau mai mult sa iti dea un carburator... bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
marianklm4 Postat Ianuarie 9, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 9, 2014 Multumesc tuturor de ajutor imi cer scuze ca nu am putut raspunde pana acum dar lucrez. Am desfacut carburatorul si am observat ca la plutitor imi lipseste o garnitura forte micuta dar importanta si cred ca am sa cumpar un kit de reparatie carburator ca am incercat sa o inlocuiesc dar se umpfla de la benzina. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate