1ntruder Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 (editat) Salutare, Pe la jumatatea lui Martie plec in Maroc unde am sa petrec 6 zile. Aterizez in Marrakesh si plec din Fez. Initial planuisem sa inchiriez un motor, pe care sa-l plimb intre cele doua destinatii, insa din lipsa de buget plus problema ca nu am cum sa iau moto din A si sa-l las in B, am renuntat. Acum ma gandesc totusi sa inchiriez unul pentru 2 zile din Marrakesh si sa bag o tura prin muntii Atlas (cazare in alta localitate). Intrebarile mele ar fi, a fost cineva pe acolo? Merita o astfel de experienta sau mai rau ma incurc cu ideea de moto ? Mersi anticipat pt raspunsuri ! Editat Ianuarie 9, 2014 de 1ntruder Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristache Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Baga un ochi aici: /index.php?/topic/692135-maroc-2013/ Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Ianuarie 9, 2014 Share Postat Ianuarie 9, 2014 Merita. Distantele nu sunt atat de mari pana la Atlas, te poti intoarce si intr-o zi, dar totusi e mai misto in doua . E bine sa ai si ceva gros pe tine. Prin munti, din cand in cand, gasesti artizani locali care vand sculpturi din pietre semipretioase (malahit) la preturi foarte mici. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate