marianklm4 Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 Salutare. Am si eu o intrebare la care sper sa gasesc raspuns aici pe forum. De unde pot achizitiona si eu telescoape fata pentru minsk noi sau sh nu are importanta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 Noi, la noi, nu cred ca ai sa gasesti prea usor. O solutie ar fi, daca locuiesti in apropiere de Suceava sau daca stii pe cineva din Suceava, sa intrebi in Bazar (sunt 2-3 indivizi care aduc piese pt. Minsk-uri si altele) daca nu se pot aduce la comanda. 99% sigur nu au asa ceva pe stock pt ca ocupa mult spatiu si cererea e mica sau deloc . O alta solutie ar fi sa le gasesti direct in Ucraina...si daca ajungi pe acolo, iti poti lua si motor de schimb si alte piese noi-noute la bani putini (din piata din Cernauti). Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
C devil Postat Ianuarie 12, 2014 Share Postat Ianuarie 12, 2014 ww.ebay.com/itm/1980-Suzuki-RM125-RM-125-Forks-Front-end-fork-assembly-/290589275087?pt=Motorcycles_Parts_Accessories&hash=item43a87873cf&vxp=mtr poti incerca cu o furca japoneza ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vrsv Gunoier Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 Salutare. Am si eu o intrebare la care sper sa gasesc raspuns aici pe forum. De unde pot achizitiona si eu telescoape fata pentru minsk noi sau sh nu are importanta. Incearca la gaspar 0744 472 055 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate