Swampi Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 Am o problema cu un dr de 350, sper ca cineva sa imi poata da ceva sfaturi sau sa ma indrume corect....Problema consta in faptul ca se tot rup supapele de evacuare, ii a trei-a oara cand le schimb. Pun supape noi, fac 2-3 km si iar se rupe una dintre ele, am schimbat lantul de distributie si pinioanele sunt ok, stie careva care ar putea fi cauza? Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 Pai cauza cea mai frecventa pentru ce spui tu,este ca pistonul loveste supapele. De ce?Aici trebuie sa verifici bine ce este acolo: Distributia este pusa corect la punct? Chiuloasa a fost planata? Decompresorul este ok? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Swampi Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2014 poi prima si prima data cand mi s-a rupt o fost pur ghinion...s-a rupt saiba de pe arcu supapei de admisie si a cazut supapa in camera de ardere...desigur a lovito pistonul si a indoito, dar nu a cauzat alte pagube...dupa ce am schimbat supapa aia ....a aparut problema asta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mexykanu Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 Salut, S-ar putea ca pistonul sa fie montat invers. Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 (editat) Salut, S-ar putea ca pistonul sa fie montat invers. Multumesc. Corect se poate si asa,dar de regula supapele de admisie sunt mai mari in diametru, asa ca daca ar fi invers, spatiul din piston ar fi mai mare fata de supapele mai mici de evacuare.Dar cine stie... Editat Ianuarie 14, 2014 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Swampi Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2014 pistonul e bine montat, distributia pusa bine la punct ( cred eu) ,is uzati culbutorii dar nu cred sa se rupa asa de repede din cauza asta.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whisperx.22 Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 (editat) am patit si eu. daca nu se vede indoitura la locul de unde sant rupte e materialul prost.la mine s-au rupt parca ar fi din sticla. Editat Ianuarie 14, 2014 de whisperx.22 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Swampi Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2014 asa si mie, si tu ai rezolvat cumva problema? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
whisperx.22 Postat Ianuarie 14, 2014 Share Postat Ianuarie 14, 2014 inca nu. stau cu el desfacut. nu mai cumpar decat originale. norocul ca s-au spart la ralanti si nu s-a stricat nimic. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Swampi Postat Ianuarie 14, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 14, 2014 (editat) deci cauza sa fie materialul slab zici tu? Editat Ianuarie 14, 2014 de Swampi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate