cante_boy Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 (editat) Daca stie cineva cum pot sa fac trecere de la semighidoane la ghidon normal pt un Suzuki Gsxf 600 din 1999 si daca trebuie schimbate si furtunele de frana. Astept sugestii. Multumesc. Editat Ianuarie 15, 2014 de cante_boy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
skvj Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 Iti pui jug pentru ghidon normal, se gasesc si aftermarket si in principiu vor trebui schimbate si furtunurile, insa depinde mult de ghidon, dar in foarte mare parte, da, va trebui sa le schimbi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Ianuarie 15, 2014 Share Postat Ianuarie 15, 2014 http://stores.sportbiketrackgear.com/Detail.bok?no=17677 citeste aici ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cante_boy Postat Ianuarie 17, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 17, 2014 http://stores.sportbiketrackgear.com/Detail.bok?no=17677 citeste aici ! ms ms dar difera modelul din 87-97 fata de ce am eu, oricum am sa ma uit poate au si pentru modelul meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stfan Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 Asa gandem si eu, dar vezi ca mai sunt si alti producatori. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bucurmarius Postat Ianuarie 17, 2014 Share Postat Ianuarie 17, 2014 Daca stie cineva cum pot sa fac trecere de la semighidoane la ghidon normal pt un Suzuki Gsxf 600 din 1999 si daca trebuie schimbate si furtunele de frana. Astept sugestii. Multumesc. de ce vrei sa pui ghidon normal in locul semighidoanelor? vrei sa iti schimbi pozitia pe motor? sau?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cante_boy Postat Ianuarie 18, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 18, 2014 de ce vrei sa pui ghidon normal in locul semighidoanelor? vrei sa iti schimbi pozitia pe motor? sau?? pai dupa cateva sute de km facuti incep sa ma doara rau mainile si spatele Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate