Razvan_deva Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 (editat) Salut motociclisti!! Am inceput si eu un proietreetfct sighter acum 1 an..Am cumparat o motocicleta r6 an2001 lovita in 2006 , si am inceput sa lucrez la ea . .si sa imi duc toate piesele in casa la et 4:))) Mai am de lucru la el , si mai am nevoie de piese . . Nu am idei cu sa ii fac botu(deocamdata) Nu stiu ce ulei sa ii bag . . Am nevoie de pinioane pentru stunt. . Astept ceva parerei. . Editat Ianuarie 19, 2014 de Razvan_deva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan_deva Postat Ianuarie 19, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2014 Ms pt idee dar as vrea sa ii pun semighidoane , si cat mai simplu gen : Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 daca te ajuta cu cv.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 Ms pt idee dar as vrea sa ii pun semighidoane , si cat mai simplu nu ai gusturi rele. Imi place si combinatia de culori, merge la un streetfigher. Dar, cum o dai jos de la 4? Poate iti mai vine vreo idee de la astea 2, mie unul, imi plac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mngxxx Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 ma baga in boala prima motocicleta (cea albastra)... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan_deva Postat Ianuarie 19, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2014 imi plac si mastile pentru ca am unde sa ascund bordu , dar imi place si cu un simplu far cum e ( cea albastra ) . . ms pt idei pana la urma sper sa ma decid... intr`o zi o sa am mult de munca dar pana la urma ajunge pe asfalt . . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
buffmoTTo Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 Sper ca te-ai gandit cum o sa o cobori de la et 4 dupa ce e gata ) Bafta cu proiectul. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nsr Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 Eu as fi renuntat si la locul pasagerului, se potriveste foarte bine la ce ai facut... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
manu_vvu Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 nu ai gusturi rele. Imi place si combinatia de culori, merge la un streetfigher. Dar, cum o dai jos de la 4? Poate iti mai vine vreo idee de la astea 2, mie unul, imi plac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ady_nsr Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 pentru fata,un far ca la Hornet sau GSR cred ca s-ar potrivi de minune Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
T@nk Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 19042013538.jpg19042013539.jpgEu i-as face botul simplu, cu 2 proiectoare. Uite, era un zet facut asa, arata bine. Salut. De unde pot face rost de 2 proiectoare ca cele din poza? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vultur.Ionut Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 (editat) Salut, sunt placut surprins de proiectul tau. Am si eu un moto asemanator, un R6 tot 2001, streetfighter, aceeasi combinatie de culori ... putin diferit. Spor la treaba, daca ai nevoie de ajutor sa il cobori de la 4, PM Editat Ianuarie 19, 2014 de Vultur.Ionut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Ianuarie 19, 2014 Share Postat Ianuarie 19, 2014 (editat) daca ai nevoie de ajutor sa il cobori de la 4, PM Ramane valabila si varianta sa il arunci pe geam si sa speri ca va ateriza pe roti! Editat Ianuarie 19, 2014 de DaSchmutz Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan_deva Postat Ianuarie 19, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 19, 2014 Salut, sunt placut surprins de proiectul tau. Am si eu un moto asemanator, un R6 tot 2001, streetfighter, aceeasi combinatie de culori ... putin diferit. Spor la treaba, daca ai nevoie de ajutor sa il cobori de la 4, PM Sal . . imi place si proiectu tau... am vrut si eu asa cu ghidon dar mam razgandit pentru ca ies prea scump.... as avea cateva intrebari cat ai dat pe inaltatoare ghidon si ghidon ? ... ms . .si bft in continuare ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kar_ile Postat Ianuarie 20, 2014 Share Postat Ianuarie 20, 2014 Era una de vanzare pe bikeshop, nu cumva asta ca prea seamana. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan_deva Postat Ianuarie 21, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 21, 2014 Era una de vanzare pe bikeshop, nu cumva asta ca prea seamana. Era: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cata84 Postat Ianuarie 21, 2014 Share Postat Ianuarie 21, 2014 daca te intereseaza o masca streetfighter,am una de vanzare,eu am un 900 RR facut fighter,dar mi-am facut eu singur o masca si pe care o am acum o vand,nu e cea mai reusita dar i.am bagat doua lupe pe post de far,sper sa nu am probleme cu po-po...nu e finalizata nici a mea...bafta cu proiectul tau... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan_deva Postat Ianuarie 23, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 23, 2014 imi place masca cea portocalie o ai de vanzare? pret/ daca te intereseaza o masca streetfighter,am una de vanzare,eu am un 900 RR facut fighter,dar mi-am facut eu singur o masca si pe care o am acum o vand,nu e cea mai reusita dar i.am bagat doua lupe pe post de far,sper sa nu am probleme cu po-po...nu e finalizata nici a mea...bafta cu proiectul tau... sal. . ms de oferta . .dar e cam mare pt a meu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
slg-motorcycles Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 ai pm Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 Transformers ? Farurile cum le faci ? 2 lupe ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stRADu Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 (editat) intre noi fie vorba, daca iei un far de la slg, in afara faptului ca este cat se poate de urat, nici nu iti lumineaza noaptea cum trebuie... in rest are tot ce ii trebuie si in plus de astea, daca traiesti putin, te tine toata viata... Editat Ianuarie 25, 2014 de stRADu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan_deva Postat Ianuarie 27, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2014 (editat) mie imi place maxim masca lui. . o sa o cumpar . . vreau sa fac stunt cu moto meu . .nu o sa parcurg distante lungi noaptea si chiar dak o sa fie cazul reduc viteza pe unde trebuie . . .a e . . . poate nu e "Transformers" dar arata bine . . intre noi fie vorba, daca iei un far de la slg, in afara faptului ca este cat se poate de urat, nici nu iti lumineaza noaptea cum trebuie... in rest are tot ce ii trebuie si in plus de astea, daca traiesti putin, te tine toata viata... poate ai dreptate dar nu stau sa calculez. . dar aici e vb de altceva Editat Ianuarie 27, 2014 de Razvan_deva Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan_deva Postat Martie 4, 2014 Autor Share Postat Martie 4, 2014 Dupa 1 an a ajuns insf. pe asfalt:D:X . . http://postimg.org/image/yd8zhhgw9/ problema:dupa am terminat de montat toate piesele in scara am pus si carenele care vin sub el ( burta ) cand virez roata de fata loveste in ele. am ridicat telescoapele tot loveau. . am lasat mai jos . . dar la fel. . aveti vreo idee cv ? maine pe zi o sa mai verific. . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Martie 4, 2014 Share Postat Martie 4, 2014 asta nu suna chiar bine , carene sunt cele orginale? si furca banuiesc ca e tot orginala , vezi sa nu-ti fie cadrul stramb! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate