Sari la conținut

kar_ile

Membru
  • Număr conținut

    225
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de kar_ile

  1. Deci eu daca vin din Craiova si trebuie sa ies din diverse motive trebuie sa platesc din nou?
  2. Unul cu hid sau led :-) » Post actualizat in 27 Nov 2016 19:48 Ebay sau dezmembrari de pe un naked » Post actualizat in 27 Nov 2016 19:49 Am vazut niste lupe nu foarte scumpe pe ebay, banuiesc doar ca fac treaba buna, si unele sunt cu led
  3. Parca am vazut kawa pe fb la vanzare, e a ta slg?
  4. A venit si cadrul de 1100 de la sablat :-))) » Post actualizat in 15 Nov 2016 18:35 Pam, pam.. Ca la carte
  5. Da jos ceasul, ia o bormasina si invarte pe invers. Foloseste un cablu de kilometraj. Am vazut pe net pe cineva facand asta. Acum nu stiu in practica daca merita, dar poti incerca. » Post actualizat in 26 Sep 2016 10:14 Si de 3 zile sunt posesorul, pe langa gsx750f din 92 modificat, si al unui gsxf1100 din 89. E vorba de data asta de o motocicleta cam abandonata de vreo 10 ani sub o terasa, pe care vreau sa o salvez, restaurez fara modificari. » Post actualizat in 26 Sep 2016 10:21 La achizitie arata cam asa: » Post actualizat in 26 Sep 2016 10:25 Daca tot am intrat sa pun o poza cu cainele pe platoul Ciocanu. E un caine bun care ma plimba fara probleme :-)
  6. Bravo. Ai avut ambitie. Nu ma pricep la electronica, sa pot ajuta, dar daca iti iese e cel mai bine calculat. Daca gasesc un electronist interesat te anunt. » Post actualizat in 01 Jul 2016 11:09 Ce ai tu acum cam cat ar costa? Este varianta cu pompa printata? Nu sunt sigur ca am inteles cum il folosesti... » Post actualizat in 01 Jul 2016 11:10 Ms
  7. Eu acum parca m-am saturat sa curat lantul si sa-l ung. Si am doua motociclete... Plus ca spray-ul de uns lantul tare greu se curata de pe roata -mai greu ca uleiul. Acum am inceput sa caut si sa studiez problema sa chiar esti in asentimentul meu cu problemele. Ma intreb firmele astea producatoare chiar nu au inteles aspectele astea? » Post actualizat in 30 Jun 2016 20:43 Daca mai faci unul care merge, let me know :-)
  8. Dupa ce am citit atat??? Se incheie brusc totul...
  9. A fost cu intentie, deci nu e un simplu accident rutier cum o sa simti presiuni din toate directiile. Deci nu e din culpa. Cauta camere martori si orice alte dovezi. Nu lasa hartiile premergatoare sa plece pe accident rutier. Dupa o sa vezi avantajele. Vorbeste cu un avocat si arde-l legal pe nenorocit.
  10. Imi poate spune si mie cineva codul, tipul motorului la sv? Multam
  11. Buna baieti. Sunt posesor de tlr, e bestia mea draga. Pornirea la rece e mai grea si la mine dar ma descurc. Widow maker era numit tls pt ca la ineput nu avea amortizor de voblaj si au fost cateva evenimente. Despre bujii am auzit si eu ca nu prea se impaca cu iridium. A mea a fugit pe autostrada cu 260 si mai era loc, dar rotile nu erau echilibrate si parca incepuse sa topaie. » Post actualizat in 04 Feb 2016 17:45 Ne gasim si pe facebook.(sper cat mai multi) » Post actualizat in 04 Feb 2016 17:46 Sunt genul de motociclete pe care ori le iubesti ori iti displac. Periculoase pt incepatori!!
  12. Aceasta comemorare poate insemna mai mult decat toate comentariile si ideile pe care le-am citit pana acum.Este o dovada ca motociclistii sunt si civilizati, dar nu indiferenti. Ca nu ar fi avut loc acest eveniment daca mai multe institutii si-ar fi facut treaba asa cum trebuia. Daca era un biker fara sa fie politist niste persoane de pe aici care sunt deranjate ca se face in cazul unui politist ar fi zis ca e vina politiei. Am invatat in tara asta sa dam vina pe oamenii legii pt orice lucru negativ care se intampla si sa aplaudam vedetele certate cu legea si needucate atunci cand se confrunta. Eu zic ca e o idee buna asa cum a fost pusa!
  13. Pe cuvantul tau? 1-sa dirijeze un politist zi si noapte, unde ai vazut tu asta decat la comunisti. De presemnalizare ai auzit? E avertizare cu o distanta mai mult decat suficienta inainte.2- Stii tu atat de bine daca pun bani din buzunar? Poate nu mai pun, dar au pus si stiu ce vorbesc
  14. Imi pare rau ca nu ma pot abtine cand vad primele postari. Oameni frustrati care nu gandesc cu mintea lor ci cu a mass-media care le baga in cap ca trebuie sa urasca politistii-oamenii datorita carora la semafor nu raman pedestrii- si sa-i aprecieze pe oamenii care daca ar putea chiar i-ar lasa pietoni!!! Aici era vorba de un motociclist care nu a murit la o plimbarica, a murit in timpul serviciului. Era subaltern si a executat niste ordine. Poate in alta zi daca nu ar fi fost el sa opreasca un sofer care a intors pe linie continua soferul ar fi facut-o si a doua oare si poate chiar in fata unor hateri!!! » Post actualizat in 23 Oct 2015 12:50 Imi pare rau ca nu pot ajunge. Imi pare rau pt coleg!! Atat!
  15. Poze vroiam sa fac cateva special, am doar din plimbari. » Post actualizat in 25 Jun 2015 21:22 Asta am deocamdata: » Post actualizat in 25 Jun 2015 21:23 Evacuarea din poza este 4in 1 e de gsxr si e montata mai nou pe ea. Se aude super, arata bine. » Post actualizat in 25 Jun 2015 21:24 Si e neagra :-)
  16. Imi vand gsxf-ul. Stiu ca nu e topic de vanzari, dar spun totusi si aici. Moto merge foarte bine, toate consumabilele care necesitau au fost schimbate(mai putin placutele de frana care pareau ca mai au). Motivul vanzarii este ca eu sunt fan v-twin si acum sunt posesor si de asa ceva, iar vacuta e putin cam grea pt sotie. Deci o vand, cu durere in suflet dupa muuuulta munca si pasiune depusa in motoreta. Raspund cu placere la orice intrebare despre ea. Pretul este de 900 € fara masca pt far pe care nu o vand din motive personale.
  17. Ok o sa verific si amperajul asa. Treaba e ca dimineata daca dau trei automate de aprox 5 sec si nu a pornit la al patrulea moare cu bateria luata de pe redresor. Electromotorul a fost dus la meserias si verificat pe banc si e foarte bine a zis. Dat pe automat dat pe direct nu a murit dupa porniri greoaie 2 dimineti. » Post actualizat in 15 May 2015 15:18 Merci Paul. » Post actualizat in 15 May 2015 16:28 Am verificat si se potriveste de sv 650 pana in 2001
  18. La mine nu prea pornesc deloc, asa ca trebuie sa fac si eu ceva, de vina e senzorul de pe radiator(cred) din moment ce ventilatoarele functioneaza legate pe direct. Incarcarea cu luminile aprinse e 14,04. Amperajul nu l-am verificat, dar o sa mai cumpar un aparat de masura(cel vechi l-am prajit masurand amperajul pe o baterie auto cu setarile pt moto). Cum mai exact zici sa verific amperajul cu moto oprit, direct pe borne sau scot una si verific intre borna bateriei si borna instalatiei electrice? Multumesc!
  19. Cand dau la automat de la buton din cateva automate a descarcat bateria. Am verificat incarcarea si daca sunt consumatori si totul e in regula. E a doua baterie noua si tot trebuie sa o bag la incarcat dupa ce pornesc motorul de un numar de ori. De cand cu butonul parca e mai bine. Merci de pareri. » Post actualizat in 15 May 2015 13:53 Ma gandesc la un scurt in releu sau ceva de genul.
  20. Din 99 e tlr. Si cred ca din cauza lui descarca bateria. Nou e 250 ron... » Post actualizat in 15 May 2015 13:37 Acum am buton legat pe direct la electromotor si parca nu mai moare bateria.
  21. Am si eu o intrebare: Are cineva idee dscs releul de pornire se potriveste de la sv la tl. Daca nu stiti o sa aflu la mymoto. Si atunci preventiv intreb: are cineva de vanzare asa ceva?
  22. In sfarsit "the bull" functioneza bine-cu acele din carburatoare ridicate la maxim. Acum sunt incantat la maxim de motor. Desi un "mecanic" a zis ca am compresia 4 si ceva pe fiecare cilindru motoreta fuge de rupe acum. Am montat si evacuarea 4 in 1 de la un gsxr750 de prin 90 full vbc performance. Furca si roata sunt de pe acelasi gsxr750-franele super. I'm happyyyyy! » Post actualizat in 25 Apr 2015 14:26 My bull: » Post actualizat in 25 Apr 2015 14:28 Cateva poze cu evacuarea.
×
×
  • Creează nouă...