Fotok Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Buna, ma numesc Florian ....de meserie fotograf, iar in timpul liber mistret Imi place enorm sa povestesc, dar cu scrisul stau rau de tot. Asadar, povestile mele le poti auzi si vedea daca te uiti la filmulete. BEST MOMENTS IN 2013 BEST MOMENTS IN 2012 BEST MOMENTS IN 2011 BEST MOMENTS IN 2009 BEST MOMENTS IN 2008 http://www.youtube.com/watch?v=ttVGVglDJZs Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
gms245 Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Faine clipurile. Pe ala din 2008 il sarisem se pare. Anul asta ce planuri ai? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 Foarte fain!!! Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SkyWay Postat Ianuarie 23, 2014 Share Postat Ianuarie 23, 2014 deci am o problema, nu lucrez la firma care trebuie ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Abdul Postat Februarie 27, 2014 Share Postat Februarie 27, 2014 Florian best moments nu a fost si tura noastra din apuseni padis Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Foarte frumoase filmarile(peisajele, locurile),felicitari ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo G Postat Martie 2, 2014 Share Postat Martie 2, 2014 Foarte, foarte frumos.Felicitari! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate