cosminb Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 (editat) Mi-am luat un set de protectii R&G (arata ca cele de aici: http://aviciouscycle.ca/images/ProductImages/ER6-F-Crash-Protectors.jpg). Problema este ca la montarea celei de pe partea dreapta ar trebui sa o pun exact in locul in care se afla o tablita cu serii. Cum ar trebui sa procedez? Pot scoate tablita, ca sa pun suportul de protectie direct pe cadru? Sau sa incerc sa montez suportul peste? Editat Ianuarie 25, 2014 de cosminb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alex_dr Postat Ianuarie 25, 2014 Share Postat Ianuarie 25, 2014 muti seria mai intr-o parte.vad ca e prinsa in nituri,dai alte doua gauri si o prinzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cosminb Postat Ianuarie 27, 2014 Autor Share Postat Ianuarie 27, 2014 (editat) Da, as evita sa dau gauri in cadru. De fapt, nu prea inteleg de ce le-au dat nici ei, din fabrica. Am atasat o poza cu sistemul de prindere, sper ca se intelege care e forma ei. Eu unul ma gandeam ca daca seriile sunt scrise si in alta parte, as putea sa scot placuta de tot, dar nu stiu daca cei de la RAR sunt de aceeasi parere. Update: I-am contactat pe cei de la R&G. Au zis sa o montez peste ca nu e afectata eficienta protectiei. Editat Ianuarie 27, 2014 de cosminb Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cesar Postat Ianuarie 28, 2014 Share Postat Ianuarie 28, 2014 (editat) Uita-te in fotografiile de mai jos - se monteaza fara probleme fara sa modifici ceva. Pune Loctite pe suruburi. Editat Ianuarie 28, 2014 de Cesar Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate