george-bogdan Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 (editat) se vinde motocicleta din imagini.Este fabricata in 1938Exista un talon vechi si niste hartii de mana, dar nu de la persoana din talon, ci intre diferiti vanzatori/cumparatori.motorul se invartePret fix 900 euro. Se va ridica din Otopeni DKW_KS_ Editat Februarie 7, 2014 de george-bogdan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lolo_ID Postat Februarie 7, 2014 Share Postat Februarie 7, 2014 Ai hotarat s-o dai ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george-bogdan Postat Februarie 8, 2014 Autor Share Postat Februarie 8, 2014 rectificare : Am verificat azi cu colegul Ionel starea motocicletei: Motorul se invartea la momentul cumpararii - acum 2 ani. Intre timp, probabil din cauza lipsei carburatorului, s-a intepenit. Am dat jos bujia si am dat cu degripant dar nu am reusit sa il invartim. GB. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mihai_prd Postat Februarie 9, 2014 Share Postat Februarie 9, 2014 George, vb cu Iulian Casalean sa imprumute de la Vova (sau vb tu direct cu el) un spray degripant american (spre rusinea mea, am uitat firma), cred ca e cel ma puternic de pe piata acum si poate o sa te ajute. WD-ul nu are putere nici cat 50% fata de american. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
george-bogdan Postat Februarie 10, 2014 Autor Share Postat Februarie 10, 2014 George, vb cu Iulian Casalean sa imprumute de la Vova (sau vb tu direct cu el) un spray degripant american (spre rusinea mea, am uitat firma), cred ca e cel ma puternic de pe piata acum si poate o sa te ajute. WD-ul nu are putere nici cat 50% fata de american. Multumesc de informatie! Iata si pozele facute de Ionel, care scot motocicleta intr-o lumina buna, zic eu... Motocicleta provine din Localitatea Nicolesti, jud Buzau, iar cumparatorul va trebui sa investigheze situatia pe cheltuiala proprie. DKW VANDUT Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate