Stephon Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 as dori sa cumpar cat mai repede cu putinta un litru de ulei Castrol GPS 10w40! Aveti idee unde as putea gasi??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
sckhreech Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 stefane stai relax ca daca il iei din tara....te pipi pe el ca e naspa....daca tot vrei mai bine ti-l comanzi din "afara" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2006 eu am deja 3L adus din "afara" si-mi mai trebuie un litru...dar cine poate sa-l aduca??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Stephon Postat Noiembrie 28, 2006 Autor Share Postat Noiembrie 28, 2006 3.3 L...dar nu pot cumpara 300 ml! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SRJN Postat Noiembrie 28, 2006 Share Postat Noiembrie 28, 2006 3.3 L...dar nu pot cumpara 300 ml! Stefane ti-ai luat motor de 1000? Daca ai tot Suzuki Bandit de 400 vezi ca ai gresit cu 1L dozajul. Trebuie sa pui doar 2,3. Uita-te mai atent pe carter. Acum mai sunt 2 posibilitati: - schimbi si filtrul de ulei in cazul asta se oun 2800 ml - desfaci tot motorul iar in cazul asta pui 3200 ml astea sunt luate din manualul de service Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motorita Postat Decembrie 2, 2006 Share Postat Decembrie 2, 2006 sal am pt 2T un CASTROL SUPERTT de afara superulei........garantat..........raport amestec maxim 2%....bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motororult Postat Decembrie 6, 2006 Share Postat Decembrie 6, 2006 sal am pt 2T un CASTROL SUPERTT de afara superulei........garantat..........raport amestec maxim 2%....bafta Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate