ianachim Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 image.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpgimage.jpg sa o stapanesti sanatos trage?? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator little wayne Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Bravo nenea,nu te ai putut abtine sa nu scoti suzuki la plimbare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 15, 2014 Autor Share Postat Februarie 15, 2014 Ianachime...trage de f..te:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Ianachime...trage de f..te:) iupiii, ne raman noua femeile ........... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 15, 2014 Autor Share Postat Februarie 15, 2014 Da.noua.mie si tie.eu am cam 2 dvd uri Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 (editat) Da.noua.mie si tie.eu am cam 2 dvd uri pulsez cu colectia de PLAYcuBOI...... Editat Februarie 15, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Deci ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, maine se baga cineva sau comentam pe acilea ce a facut FOXU astazi ..............??????????????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 (editat) Ai fugit dusmanule, huaaaaaa, eu acum m-am trezit, am sarbatorit aseara ... days Maine cred vin si eu Pe la 3 ies la un mic, care te bagi Acum ma apuc de batut in cuie numarul . Ai scos wing-ul de la iernat ? foxbat, Da.noua.mie si tie.eu am cam 2 dvd uri pulsez cu colectia de PLAYcuBOI...... De cate or va vad dialogurile, imi dau seama ca mai sunt si oameni seriosi pe lumea asta .. Era sa cad de pe canapea :-)) Editat Februarie 15, 2014 de Choixalacreme Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Ai scos wing-ul de la iernat ? Am dat o tura pe la Snagov Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Maine singurel pe la 10:30 am plecat ,,,,,,,, unde ???????? . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Deci unde ? ora am receptionat... mai ramane locatia de unde pleci !?! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Am dat o tura pe la Snagov Total pe langa subiectul lu' fox, dar nu ma pot abtine sa nu salivez... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Deci maine care de unde pana unde plecati? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Deci maine care de unde pana unde plecati? Veliko lu` Foxu suna bine la ora mentionata de Vik55, plecarea de la benzinaria Mol de pe soseaua Giurgiului...dar daca sunt si alte varinate mult mai atragatoare sunt deschis si astept alte sugestii . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
neagu Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 nu am rca pana la Veliko... pe aici prin bucale ma mai risc... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Banzay Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Stimabile Fox, cu asa mobret, mai ales ca l-ai luat recent, te cred si eu ca tot cauti motive de plimbare! Sa aveti parte de vreme buna! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 15, 2014 Autor Share Postat Februarie 15, 2014 va rog sa nu mi poluati topicul :-P azi a fost 15 si ne am plimbat sac sac, fricosilor. se stie, pana la Giurgiu un pic de ceata, apoi vara toata ziua dap, misto v-ul, misto rau Deci ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, maine se baga cineva sau comentam pe acilea ce a facut FOXU astazi ..............??????????????????? maine e Duminica. azi a fost 15 maine nu ma bag , ti am spus. decat dupa pranz. dar nu prea cred ca merita doar 4 ore. saptamana viitoare un weekend intreg ,ce ziceti ? Veliko lu` Foxu suna bine la ora mentionata de Vik55, plecarea de la benzinaria Mol de pe soseaua Giurgiului...dar daca sunt si alte varinate mult mai atragatoare sunt deschis si astept alte sugestii . adica .un copy -paste de azi e de dat , drumul e bun si uscat. mi am cam baut joc de politia lor neintentionat..adica ei stateau in zona de 40...eu am multiplicat o de 4 ..ori Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
FanFane Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Si mai si accelerai depasind pe continua... Chiar Foxule, tie ti-a facut fotografie la vreo 26 de km de Russe ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Februarie 15, 2014 Share Postat Februarie 15, 2014 Pai sa ramana tot Veliko sa nu se mai dea mare FOXU ......................10 :30 /11:00 , 11 fix decolarea cine vine vine , cine sta acasa o sa citeasca posturile de pe acilea . OMV PIEPTANARI . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 15, 2014 Autor Share Postat Februarie 15, 2014 nu ma dau mare, sefu', eu n am bmm din ala :-) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vik55 Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 Cu parere de rau eu nu mai pot iesi azi . Asfalt curat si o zi buna celor care pleaca . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 16, 2014 Autor Share Postat Februarie 16, 2014 vik-saptamana viitoare ( alt topic ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
smok3 Postat Februarie 16, 2014 Share Postat Februarie 16, 2014 Hai ca eu dau o fuga pana la OMV, daca mai vine cineva si vrea spre Veliko bine.... Daca nu invart roata prin alta parte...si daca sunt liber ne auzim si saptamana viitoare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
foxbat Postat Februarie 16, 2014 Autor Share Postat Februarie 16, 2014 du te du te. take care o sa fie o zi fainaaaaa next week...sa fieee ( ai topic deja deschis ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate