Sari la conținut

problema yamaha tdm


pytmarius
 Share

Postări Recomandate

Va salut. De curand mi-am achizitionat o yamaha tdm din 96 si azi am iesit cu ea la o tura pe strada ca inca nu am inscris-o toate bune. intru in garaj opresc motorul si cand ma dau jos vad sub ea doua pete de benzina o ridic de pe cric o misc in ambele parti si o pun din nou pe cric iarasi curge un pic de benzina si se opreste. Desfac carene si ridic rezervorul furtunele de pe care o curs benzina sunt cele de la golirea paharelelor de la ambele carburatoare nu stiu de ce o curs benzina pe acolo ca nu am mai patit pana acuma doar l-am mai pornit si statea la relanti pe cric si 10 min o opream o parcam in garaj si nu curgea nu stiu ce are. Astept o parere.

Va multumesc.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Daca curge pe furtunele de golire a carburatoarelor(asa ai scris) ele sunt la baza paharului si are un surub conic care inchide orificiul.

Daca s-a umblat acolo pentru drenarea carburatoarelor,posibil sa nu fie strans bine,sau mai rau,au fost stranse prea tare si a fisurat corpul paharului de carburator.

Daca curge pe furtunele de supraplin,atunci cum a spus di baitul de mai sus,o curatare/verificare de carburatoare ar rezolva problema,scurgerea fiind datorata neinchideri etanse a unul sau mai multe cuie pontou.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...