Sari la conținut

Gsxr 750 L1


RNY
 Share

Postări Recomandate

<p>Multumesc mult pt sfaturi ! o voi lasa mai moale pana la 1000 - 1500 km - oricum la 1000 km trebuie sa merg sa ii fac revizia, in caz contrar pierd garantia.</p>
<p> </p>
<p>As mai avea insa o nelamurire, daca stie cineva, ceva sau daca ati auzit - ruland pe drumurile din Bucuresti inevitabil am trecut si peste cateva linii de tranvai, iar atunci am sesizat un zgomot care nu mi s-a parut normal. Sunt convins ca acel zgomot care mie mi se pare anormal este de la amortizoarele fata si incercand sa gasesc pe vreun forum daca si alti utilizatori de Showa BPF au aceeasi problema, nu am gasit niciun subiect asemanator pe Romania.</p>
<p>In schimb, pe alte forumuri din afara este dezbatut pe larg acest subiect, dar nimeni nu explica exact de la ce apare acel zgomot - multi spun ca au fost la reprezentanta Suzuki locala, iar de acolo li s-a spus ca acel zgomot este normal. Mentionez ca nu numai utilizatorii de GSXR dupa L1 au semnalat aceasta problem si multi dintre cei care au ZX6 sau alte motociclete care utilizeaza BPF au sesizat acelasi zgomot la motocicletele lor.</p>
<p> </p>
<p>M-ar ajuta mult o opinie avizata !</p>
<p> </p>
<p>Multumesc anticipat !</p>



Multumesc mult pt sfaturi ! o voi lasa mai moale pana la 1000 - 1500 km - oricum la 1000km trebuie sa merg sa ii fac revizia, in caz contrar pierd garantia.

As mai avea insa o nelamurire, daca stie cineva, ceva sau daca ati auzit - ruland pe drumurile din Bucuresti inevitabil am trecut si peste cateva linii de tranvai, iar atunci am sesizat un zgomot care nu mi s-a parut normal. Sunt convins ca acel zgomot care mie mi se pare anormal este de la amortizoarele fata si incercand sa gasesc pe vreun forum daca si alti utilizatori de Showa BPF au aceeasi problema, nu am gasit niciun subiect asemanator pe Romania.
In schimb, pe alte forumuri de afara este dezbatut pe larg acest subiect, dar nimeni nu explica exact de la ce apare acel zgomot - multi spun ca au fost la reprezentanta Suzuki locala, iar de acolo li s-a spus ca acel zgomot este normal. Mentionez ca nu numai utilizatorii de GSXR dupa L1 au semnalat aceasta problem si multi dintre cei care au ZX6 sau alte motociclete care utilizeaza BPF au sesizat acelasi zgomot la motocicletele lor.

 

/index.php?/topic/708650-gsxr-750-l1/page-2

 

http://www.gsxr.com/archive/index.php/t-94100.html

 

M-ar ajuta mult o opinie avizata !

Multumesc anticipat !

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

i have had the same clunk noise on my 09 1k for about 2 years, its been on the 1k thread as well. i took off the top tripple clamp and gave the top bearings a clean and a grease up i bought a socket tool to undo the nuts all up took about half hour to do the job, but basically the steering tube nuts just need tightening up more

 

 

sursa: http://www.gixxer.com/forums/showthread.php?p=6192073

 

confirmat si aici: http://www.gixxer.com/forums/archive/index.php/t-307032.html aici ai si un mic tutorial dar pozele cred ca nu exista de mult. Se pare ca e nevoie de putina "finete" deci recomand sa apelezi la cineva cu mana formata.

 

http://zx6r.com/zx6r/39193-2009-zx-6r-loud-front-end-clunk-over-bumps-2.html aici pare sa fi fost suruburi de la ram air dar asta nu cred ca auzea acelasi lucru ca tine :)) Oricum, merita verificate toate.

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

  • 1 month later...

faina jucaria eu detin un suzuki k1 750 injectie dar mai pus pe ganduri la bani astya merita efortu sa iei o jucarie noua ,nu mi se pare o suma exorbitanta ..

ati doresc multi km pe ea si sa ai grj de ea si de u in special ASFALT USCAT SI MULTI KM

Link spre comentariu
Distribuie pe alte site-uri

Join the conversation

You can post now and register later. If you have an account, sign in now to post with your account.

Vizitator
Răspunde la acest topic...

×   Alipit ca text avansat.   Restituie formatare

  Doar 75 emoji sunt permise.

×   Linkul tău a fost încorporat automat.   Afișează ca link în schimb

×   Conținutul tău precedent a fost resetat.   Curăță editor

×   Nu poți lipi imagini direct. Încarcă sau inserează imagini din URL.

 Share

  • Navigare recentă   0 membri

    Nici un utilizator înregistrat nu vede această pagină.

×
×
  • Creează nouă...