goro13 Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 Salutare, Am nevoie, daca ma poate ajuta cineva (evident contra cost), de un transport pentru o Honda Transalp 650 de la Campulung pana la Suceava pentru a-i face ITP-ul. As dori daca se poate sa fac acest lucru pana la sfarsitul lunii martie. Drumul inapoi nu este obligatoriu pentru ca as putea sa ma intorc calare pe motor. (tel 0740.86.12.21). Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aethys Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 pai si daca inapoi poti merge pe motor, de ce nu ai merge si la itp tot pe motor? ce te impiedica? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goro13 Postat Martie 9, 2014 Autor Share Postat Martie 9, 2014 ITP-ul este expirat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
aethys Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 a, e deja inmatriculata in ro, am inteles. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
luisispas Postat Martie 9, 2014 Share Postat Martie 9, 2014 Salutare, Am nevoie, daca ma poate ajuta cineva (evident contra cost), de un transport pentru o Honda Transalp 650 de la Campulung pana la Suceava pentru a-i face ITP-ul. As dori daca se poate sa fac acest lucru pana la sfarsitul lunii martie. Drumul inapoi nu este obligatoriu pentru ca as putea sa ma intorc calare pe motor. (tel 0740.86.12.21). Multumesc anticipat Salut, de ce nu incerci la statia de mai jos? SC Service Automobile SAStatie de Inspectie Tehnica Periodica (ITP)Adresa: Calea Transilvaniei Nr: 60, 725100, Campulung Moldovenesc, jud. Suceava Telefon: 0230-314 428 Inspectia Tehnica Periodica (ITP) pentru urmatoarele categorii de vehicule: - Categoria I (Motociclete) - Categoria II (Vehicule cu masa sub 3.5 tone)Interdictii: Tractoare Remorci cu sistem de franare inertialObservatii: Nu se efectueaza verificari ale eficacitatii sistemului de franare al vehiculelor prin probe functionale in parcur Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dantu Postat Martie 10, 2014 Share Postat Martie 10, 2014 Salut! La SC Service Automobile SA-Campulung Moldovenesc NU SE FAC ITP-uri pt mobre. Nu stiu unde ai gasit chestia de mai sus luisispas, dar se pare ca datele sunt eronate. Tocmai am verificat si i-am si sunat si mi s-a conformat ca nu pot face acolo. @Goro, vezi ca ITP-uri (moto) se mai fac si la Radauti...poate ti-e mai usor sa rezolvi acolo decat la RAR unde dureaza mult cu programarile samd (pana la Radauti ai 3Movile si Palma, nu vreau sa te imping spre ilegalitati, dar eu nu m-as complica cu platforme sau remorci pt atata lucru). Lista unitatilor ITP autorizate din judet o ai aici: http://prog.rarom.ro/listepublice/itp.asp?judet=suceava Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
goro13 Postat Martie 10, 2014 Autor Share Postat Martie 10, 2014 Merci pentru informatie dar anuntul nu mai este de actualitate. M-am interesat inainte de a posta si nu se face in c-lung. Au facut in trecut dar acum nu mai fac. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Spaax Spax Postat Martie 9, 2016 Share Postat Martie 9, 2016 Salutare, va rog daca ma puteti ajuta cu o platforma moto in zona sucevei va multumesc mult Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate