Burg_man Postat Martie 13, 2014 Share Postat Martie 13, 2014 Semnul o sa-l gasesti pe volanta magnetou in partea dreapta a motorului numai ca trebuie sa dai capacul jos ceea ce implica sa scoti si ceva ulei din motor ca sa poti umbla acolo, si celalalt semn pt aliniere e pe carter un semn cat toate zilele ca sa poata fi vazut de tot crestinul, la burgman are un surubel in dreptul semnului (pe carter) ca sa poti vede semnul de pe volanta magnetou prin gaurica aia sa nu mai fii nevoit sa demontezi capacul, vezi poate o fi la fel si la motorul tau. oricum distributia se aseaza destul de usor pt ca píesele sunt facute de fabricant in asa fel sa fie móntate intr.-o singura pozitie asa ca nu ai ce sa gresesti...numai daca bati cu ciocanul sau indoi cava pe-acolo sa le pui invers decum ar trebui. uite in pozele de mai jos ai o explicatie detaliata a timpilor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angady Postat Martie 13, 2014 Autor Share Postat Martie 13, 2014 Semnul o sa-l gasesti pe volanta magnetou in partea dreapta a motorului numai ca trebuie sa dai capacul jos ceea ce implica sa scoti si ceva ulei din motor ca sa poti umbla acolo, si celalalt semn pt aliniere e pe carter un semn cat toate zilele ca sa poata fi vazut de tot crestinul, la burgman are un surubel in dreptul semnului (pe carter) ca sa poti vede semnul de pe volanta magnetou prin gaurica aia sa nu mai fii nevoit sa demontezi capacul, vezi poate o fi la fel si la motorul tau. oricum distributia se aseaza destul de usor pt ca píesele sunt facute de fabricant in asa fel sa fie móntate intr.-o singura pozitie asa ca nu ai ce sa gresesti...numai daca bati cu ciocanul sau indoi cava pe-acolo sa le pui invers decum ar trebui. uite in pozele de mai jos ai o explicatie detaliata a timpilor. Multumesc frumos. Am gasit acea gaurica Acum astept sa-mi ajunga lantul nou. Multumesc inca odata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Proxi Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 @initiator De ce nu te duci tu la un service specializat pe moto? La distributie daca gresesti, ti-o iei imediat si nasol. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
jerry_mcrie Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 @initiator De ce nu te duci tu la un service specializat pe moto? La distributie daca gresesti, ti-o iei imediat si nasol. mecanicii e uameni rai care vrea bani si mai vor sa schimbe si unele piese, de multe ori chiar si garnituri... si ii scump... in plus romanul le stie pe toate. ai auzit pe vreunu sa zica nu stiu? chiar si daca e evident ca nu stie, romanul va incerca sa raspunda cumva unei intrebari. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
angady Postat Martie 14, 2014 Autor Share Postat Martie 14, 2014 mecanicii e uameni rai care vrea bani si mai vor sa schimbe si unele piese, de multe ori chiar si garnituri... si ii scump... in plus romanul le stie pe toate. ai auzit pe vreunu sa zica nu stiu? chiar si daca e evident ca nu stie, romanul va incerca sa raspunda cumva unei intrebari. de ce vorbesti daca nu stii ? in viata mea nu am fost la service pentru ca tata e mecanic , repara masini si eu ii sunt un ajutor. Crezi ca nu suntem in stare sa montam un amarat de lant la un amarat de motor cu 1 cilintru ? Dupa n motoare reparate , au fost si cu 8 cilintri. Nu inteleg de ce tot va roade sa faceti off topic , am zis simplu si am multumit omului , ca am rezolvat problema , am gasit semnul dorit si aia e. Punct si am incheiat aici. Proxi multumesc de raspuns. Numai bine si asfalt uscat ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Unchiu' Postat Martie 14, 2014 Share Postat Martie 14, 2014 (editat) de ce vorbesti daca nu stii ? in viata mea nu am fost la service pentru ca tata e mecanic , repara masini si eu ii sunt un ajutor. Crezi ca nu suntem in stare sa montam un amarat de lant la un amarat de motor cu 1 cilintru ? Dupa n motoare reparate , au fost si cu 8 cilintri. Nu inteleg de ce tot va roade sa faceti off topic , am zis simplu si am multumit omului , ca am rezolvat problema , am gasit semnul dorit si aia e. Punct si am incheiat aici. Proxi multumesc de raspuns. Numai bine si asfalt uscat ! Da, da, deaia te dai pe forum cu diverse intrebari...TOCMAI (.Ro) pentru ca : "Crezi ca nu suntem in stare sa montam un amarat de lant la un amarat de motor cu 1 cilintru" Ar trebui sa multumesti si sa lasi orgoliile la cutie acasa. Editat Martie 14, 2014 de Unchiu' Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gogule Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 (editat) . Editat Martie 15, 2014 de s@rpe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
rares_04cpl Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 de ce vorbesti daca nu stii ? in viata mea nu am fost la service pentru ca tata e mecanic , repara masini si eu ii sunt un ajutor. Crezi ca nu suntem in stare sa montam un amarat de lant la un amarat de motor cu 1 cilintru ? Dupa n motoare reparate , au fost si cu 8 cilintri. Nu inteleg de ce tot va roade sa faceti off topic , am zis simplu si am multumit omului , ca am rezolvat problema , am gasit semnul dorit si aia e. Punct si am incheiat aici. Proxi multumesc de raspuns. Numai bine si asfalt uscat ! dupa cum vorbesti , cred ca face schimburi de ulei si de filtre la motoarele alea , sti macar cum functioneaza un motor? si apropoi , ca ziceai ca pui supapele pe inchis si pistonul in PMS , cum iti dai tu seama cand e ajuns pistonul in PMS? ai cumva infrarosu si vezi prin cilindru? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Babalau Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 (editat) dupa cum vorbesti , cred ca face schimburi de ulei si de filtre la motoarele alea , sti macar cum functioneaza un motor? si apropoi , ca ziceai ca pui supapele pe inchis si pistonul in PMS , cum iti dai tu seama cand e ajuns pistonul in PMS? ai cumva infrarosu si vezi prin cilindru? Ma tu chiar ai pretentii? Daca omu zice ca stie ce te bagi tu esti gelos Am si eu destui lingineri din astia care imi zic : asa scrie in manualu de dacia a lui tata Editat Martie 17, 2014 de Babalau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Cristi83 Postat Aprilie 5, 2020 Share Postat Aprilie 5, 2020 Buna ziua,am o problema cu un piaggio x9 motor honda 250cc,baga benzina in filtru de aer desi carburatorul e curat ,plutitorul e ok cuiul pontou la fel,poate sa fie supapă?Va rog un sfat.Multumesc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate