BIBANU CZ Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 Am alezat cilindri la cz si trebe sa le fac oglinda dar nu am idee cum sa fac asta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
madcox Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 (editat) parca prin honuire.nu stiu sigur.da sunt asa imperfecti, incat nu poti sa ii lasi sa se uzeze natural? am gasit asta: Honuire: este o operatie de superfinisare a suprafetelor interioare la care capul de honuit face 2 tipuri de miscari – de rotatie si de translatie corelate intre ele pentru ca traiectoria rezultata sa fie sub un anumit unghi fata de axa piesei http://209.85.135.104/search?q=cache:bURvW...&lr=lang_ro io zic sa bagi segmentii si sa-i dai bice(psi) Editat Noiembrie 29, 2006 de madcox Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
badogistu Postat Noiembrie 29, 2006 Share Postat Noiembrie 29, 2006 oglinda se face cu prima pereche de segmenti care se vor uza foarte repede 500-1000 km dupa care i-i schimbi faci rodajul din nou si nu mai ai probleme Numa Bine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
DEXXTER MOBRYSTU Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 Am alezat cilindri la cz si trebe sa le fac oglinda dar nu am idee cum sa fac asta.. ce periuta de dinti ii freci pana se face oglinda Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Vizitator stress_L&P Postat Decembrie 29, 2006 Share Postat Decembrie 29, 2006 voi vorbiti serios aici, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate