SM.Andrei Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 (editat) Salutare dragi prieteni, de curand mi-am achizitionat si eu un Derbi Senda Drd SM Limited Edition, dupa mai multe modificari m-am decis sa ii dau o vopsea. Tot ce va cer eu este un sfat despre vopsire, nu despre cum se vopseste ci cam ce culori ziceti ca ar da bine? Eu m-am gandit carenele sa le fac negru mat iar unele chestii cu rosu (ghidonu, capacu la pompa de apa si la pompa de ulei, discurile). Apropo ce ziceti de ideea asta cu 2 discuri pe fata la un supermotor? Franele sunt foarte eficiente se ridica usor pe roata de fata:D Setarile motorului au fost: -set 70cc(alezat de fostu proprietar cred:-?) -aprindere ducati energia -cdi ducati -admisie malossi -toba sport -restu din fabrica Setarile motorului in prezent: -set 80cc cumparat nou -aprindere+cdi ducati -admisie malossi -valva de admisie(muzicuta) TNT tuning -carburator dellorto 21 -ambielaj carenzi racing (16.000rpm)-nou -rulmenti+semeringuri stage6-noi -filtru de aer malossi e5 cu protectie apa-nou Editat Martie 12, 2014 de SM.Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
doctoroo Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 supermoto sunt facute sa fie tavalite....deci nu baga prea multi bani in aspect. 2 discuri pe fata?...mai bine nu. Motorul e usor, nu are nevoie Baga bani in benzina, cauciucuri si iesire pe pista. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SM.Andrei Postat Martie 12, 2014 Autor Share Postat Martie 12, 2014 Cauciucurile sunt bune cat despre discuri, da, 2 discuri, daca te uiti atent la roata de fata le vezi pe amandoua. Franarea este foarte buna, un deget pe levier este suficient... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan_deva Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 eu as lasa asa cum ii si as face jantele albe. . nu prea multe schimbari pentru ca le faci degeaba. . doctoroo are dreptate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SM.Andrei Postat Martie 12, 2014 Autor Share Postat Martie 12, 2014 am cateva plastice crapate si de aia vruiam, vopseaua nu era o avere nu ma duceau toate mai mult de 100-150 ron... Jantele nu le vopsesc sunt originale cea de fata e fara vopsea, aluminiu curat, iar pe spate e vopsita din fabrica asa negru are pe ea scris Made in Italy... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 gume, crash paduri si suspensii, restul nu are rost in loc sa vopsesti plasticele mai bine le reconditionezi cu un polish Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BQGDDAN Postat Martie 12, 2014 Share Postat Martie 12, 2014 Fara vopsea pe discuri .. scoate-ti din cap. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SM.Andrei Postat Martie 12, 2014 Autor Share Postat Martie 12, 2014 (editat) Prin vopsea pe discuri ma refeream doar pe partile in care nu calca placutele de frana:)) De unde pot lua crash pad-uri la un pret mai bun? Editat Martie 12, 2014 de SM.Andrei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tzakedotnet Postat Martie 13, 2014 Share Postat Martie 13, 2014 eu ma gandeam la niste slidere de aici: http://www.aliexpress.com/store/group/Axle-Fork-Sliders/103036_252926019.html?SortType=price_asc&SortType=y&groupId=252926019 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Razvan_deva Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Prin vopsea pe discuri ma refeream doar pe partile in care nu calca placutele de frana:)) intr`o luna maxim 2 se fac mai urate:)) . . la bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_250EXC Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Din ce stiu eu, plasticele de enduro/sm nu se pot vopsi si daca stai sa te gandesti, nici nu merita...un set de plastice noi este 100 euro maxim si poti lua si o alta culoare decat cea negra dupa care poti sa pui un set de stickere cum iti pofteste inimioara... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
belogerer Postat Martie 17, 2014 Share Postat Martie 17, 2014 Daca chiar vrei sa investesti in aspect poti vopsi electrostatic cadrul/bascula/capacele motorului/ghidon/jentile/etc...e ceva de munca la dezmembrat/asamblat dar merita... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SM.Andrei Postat Martie 19, 2014 Autor Share Postat Martie 19, 2014 Ma gandeam sa folosesc o vopsea cauciucata, speciala pentru asa ceva. Oricum va multumesc pentru sfaturi:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate