anonymous Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Noi am ajuns chiar pana la Veliko la un binocular pana la Giurgiu vant puternic, in BG totul ok. p.s. am fost pasager Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
The Mentalist Postat Martie 16, 2014 Autor Share Postat Martie 16, 2014 Spre Veliko m-as intrepta si eu pe 29-30 martie. Daca nu gasesc cu cine sa las kinderul peste weekend. Daca gasim unde sa-l plasam, as baga un Costica si Nuti la bai termale, cu stat peste noapte, ca am vazut ca se strange gasca (ti-am lasat offline pe mess). Ce zici? Ce sa zic?Mai vedem,eu n-am kinderi si alte alea , deci vreme frumoasa si bani sa fie! Noi am ajuns chiar pana la Veliko la un binocular pana la Giurgiu vant puternic, in BG totul ok. p.s. am fost pasager Ha,ha,tare!Cine te-a luat pasager? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Martie 16, 2014 Share Postat Martie 16, 2014 Foarte multa lume, anarhie ca deobicei! ) Am reusit sa mergem grupati vreo 12-15 motorete, a fost placut pe acolo, asfaltul destul de bun si foarte cald, fara probleme! Asa e, multa. Anarhie n-am observat, asa, mai dezlantuiti unii, dar nimic grav :-) Oricum nu cunosc pe nimeni ca ca sa pot lauda pe cineva :-) Poate la un moment dat ne salutam si fara casti pe cap. @metal, vantul ala nu era de ignorat, un coleg a ajuns la rubrica "accidente" pe linie dreapta. Deci riscul sa te sufle nu e doar vorbe.. sper sa fi scapat viu respectivul coleg. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate