tavy96 Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Salut, am o problema cu curentul la honda crf 450 R, nu imi da tot timpul, am masurat si vine curent din aprindere, nu stiu daca vine destul, a avut si momente in care nu a venit deloc, am desfacut capacu am umblat pe acolo si vine tot timpu..dar nu si la bujie..Ce poate fi, ma puteti ajuta cu vreun sfat? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arider Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Sigur este intrerupt pe undeva. Verifica bine firele sa nu fie intrerupte. Am avut si eu o problema asemanatoare si am avut un fir usor ciupit. Sper sa iti fie de ajutor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
tavy96 Postat Martie 15, 2014 Autor Share Postat Martie 15, 2014 Pai da, dar mie imi ajunge curentu. dar numa cand are chef: Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 Ai un curent mai smeker...) Ai tensiune pe primar trafo inalta? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
pury Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 (editat) Pai da, dar mie imi ajunge curentu. dar numa cand are chef: Verifica si tu fisa , sau o fi bujia proasta...... Editat Martie 15, 2014 de pury Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
justme2009 Postat Martie 15, 2014 Share Postat Martie 15, 2014 (editat) uite manualul si te duci la sfirsit la schema electrica.... http://campaigns.hondampe.com.au/Motorcycles/manuals/CRF450R.pdf Ai o schema f simpla. Editat Martie 15, 2014 de justme2009 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate