Sari la conținut

pury

Membru
  • Număr conținut

    44
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de pury

  1. Salut, imi poate spune si mie cineva unde pot schimba kit-ul de biela la o motoreta in zona Bucurestiului sau macar in tara ?????
  2. La cat e de mica ciobitura aia nu e nici o problema, da-i si tu cu o pila de ceas pe el sa nu aiba cumva grad si aia e ! e pe admisie.
  3. Gasesti asa ceva pe la magazinele cu piese enduro sunt in jur de 100e bucata dar nu stiu daca se face si pe alte dimensiuni in afara de 18'-19'!!!
  4. pury

    Problema honda Crf

    Verifica si tu fisa , sau o fi bujia proasta......
  5. Din cate am inteles de la baietii din Branesti cica l-ar fi luat vantul si la scos de pe carosabil, riderul se aude ca ar avea picioarele rupte!!
  6. Uita-te pe centrul butucului ca s-ar putea sa scrie,pare de kawasaki!!!
  7. L-ai inecat, desfa bujiile, curatale si dai de cateva ori la automat in gol asa,data viitoare nu-l mai lasa sa mearga mult cu shocul tras sau trage-l doar pana la jumatate!!!
  8. la el ai incercat https://www.facebook.com/radiatoaremotociclete??
  9. Incearca la el/index.php?/topic/674404-piese-motociclete-enduro-cross-din-dezmembrari/?hl=%2Bdezmembrari+%2Bmotociclete+%2Bcross
  10. Salut, a mai incercat un prieten acelasi lucru, nu rezista rasina la benzina, se topeste...
  11. Da da da, la o cazatura mai zdravana se infig in pamant de ti stramba si ghidonul ,sa vezi dupa aia munca !!!
  12. Inca o data se dovedeste ca tiganu' si motoru' nu se ,,pupa''!!!I-am vazut saptamana trecuta prin Branesti nici macar cassti nu aveau +ca motocicleta mergea numai in suturi avea ceva probleme la motor era un CBR F3 SAU F2 .....
  13. pury

    MX 2011 prundu

    Frumos domne frumos,la mai multi ani!!!!
  14. semnele astea mi le a dat si mie intro zi cand am plecat de acasa, am injurat de mama focului , am crezut ca s a stricat... cand colo eu am mers cu socu' tras
  15. pury

    sal'tare enduristi

    Chiar am vrut sa spun si eu cate ceva despre acest model pentru ca are si un prieten de al meu, dar ce atitudine ai.. ....nu cred ca vei mai primi pe aici vreo informatie.
  16. Hai lautare ca venim sa te vedem cu gasca de la Branesti!
×
×
  • Creează nouă...