Gixu. Posted March 27, 2014 Share Posted March 27, 2014 Nu trebuie sa te simti jignit, nu eu sunt ala de pozeaza in za big bad wolf. Mesajul e prost, punct Spre deosebire de altii, eu nu ma prezint drept "za big bad biker". Intamplator am o viata, niste prieteni si mai am, culmea, si alte atuuri decat categoria A pe permis si o atitudine spalata de rebel Quote Link to post Share on other sites
yes! Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Dar nu spune nimeni nimic despre atitudinea de rebel. Pe langa asta, nu am de ce sa ma simt jignit. Este vorba despre o "idee", despre un concept potrivit caruia esti "mai liber" pe motor. EU cel putin asa vad treaba. Poate ca anul viitor cand imi voi lua cele 2 roti iti voi da dreptate. Mie mi se pare mai kitchoasa atitudinea "spalata de rebel" a forjatorilor de bulevarde, mobristii in slapi, etc, pe rapciugi "racing". Plus de asta, cu totii avem nevoie de acel ceva care sa ne dea o farama de sens cand poate nu il maiu gasim. Sau acel ceva care ne scoate din rutina. Pt unii e fotbalul sau pokerul, pentru cei din clip este motoreta din dotare. Nu vad nimic rau in asta. Quote Link to post Share on other sites
Guest Adrian Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 Nu trebuie sa te simti jignit, nu eu sunt ala de pozeaza in za big bad wolf. Mesajul e prost, punct Spre deosebire de altii, eu nu ma prezint drept "za big bad biker". Intamplator am o viata, niste prieteni si mai am, culmea, si alte atuuri decat categoria A pe permis si o atitudine spalata de rebel yep,esti moderator pe motociclism.ro, asta era unul din atuuri )))) i see what you did there ) Quote Link to post Share on other sites
gabyshor Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 (edited) aia e man..asa zic si eu!! da' iarna cu ce naiba se misca ciumegii aia oare? sau toamna tarzie cu ploi si lapovite? ce bhasina rasuflata..! calitatea filmarii nota 9,.calitatea mesajului nota..nici nu merita..! una e sa-ti placa si alta e sa fii nevoit sa mergi cu masina. chestie de nuanta... mie mi-a placut clipu. da se mai putea lucra la el, dar pt inceput e f bine. vreau sa vad clipuri si de la cei care critica asa de vehement. Edited March 28, 2014 by gabyshor Quote Link to post Share on other sites
mianmar23 Posted March 28, 2014 Share Posted March 28, 2014 (edited) vreau sa vad clipuri si de la cei care critica asa de vehement. Alta enormitate!!! Prima este "Mie nu-mi plac masinile" Cata ipocrizie sau lipsa de inspiratie in alegerea unui titlu pentru acel..."megafilmulet"!!!.. Ce oximoron mi-a iesit!!!... Sa-ntelegem ca daca nu suntem actori, regizori, scriitori sau compozitori, nu putem spune ca nu ne-a placut filmul X, cum a jucat actorul Y, piesa de teatru sau melodia cutare? Edited March 28, 2014 by mianmar23 Quote Link to post Share on other sites
Recommended Posts