Sari la conținut

yes!

Membru
  • Număr conținut

    137
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Profil

  • Sex
    Male
  • Locatie
    Constanta
  • Carnet moto din
    Plastic
  • Motocicleta
    Cu 2 roti
  • Numar Moto
    Rectangular
  • Club
    De lectura

Vizitatori Recenți Profil

636 citiri profil

yes!'s Achievements

Newbie

Newbie (1/14)

  • Dedicated Rare
  • Week One Done
  • One Month Later
  • One Year In

Recent Badges

  1. Reale Avintia Racing : "TELEMETRY SHOWED THAT AT THE TIME OF THE ACCIDENT, ZARCO BRAKES LATER AT TURN 3 COMPARED TO ALL OTHER LAPS"
  2. yes!

    Bataie motor ?!

    Habar n-am ce defect avea planetara. Cred ca nici mecanicii nu stiau. Oricum, mai putin important pt mine , atata timp cat s-a rezolvat problema. Imi pare rau ca nu pot sa te ajut cu mai multe informatii.
  3. yes!

    Bataie motor ?!

    Am rezolvat la un alt service, al 4 lea :))
  4. yes!

    Bataie motor ?!

    Problema s-a rezolvat : schimbat planetara stanga plus niste inele de cupru de pe axul acela dinspre planetara. Din exterior, planetara arata in stare foarte buna, nu avea nici un burduf ciupit, nu curgea nimic.
  5. yes!

    Bataie motor ?!

    Faza cu concediul era o paranteza care intareste ideea de a nu merge cu utilajul cu probleme..in fine. Inteleg ce zici cu injectoarele, dar nu ar fi trebuit sa faca la fel si pe loc, pe liber, turata? O sa ma rup de la munca, sper, sapt viitoare, sa o duc la dat jos planetare si verificat pe la diferential si mai vedem.
  6. yes!

    Bataie motor ?!

    Exact.. Coincidenta face sa imi planific un concediu martie-aprilie prin toata tara, astfel e musai sa fie totul in perfecta regula. Daca nu aveam de plecat in urmatoarele luni, m-as fi gandit poate sa o las sa faca mai urat, sa se "auto-denunte" problema. Ca daca pica in oras, aia e, platforma si dusa la service. Dar sa se duca pe la cuca macaii...
  7. yes!

    Bataie motor ?!

    Observ ca e un fapt recurent la tine, treaba asta cu intepaturile puerile. E ok, e loc sub soare si pt tine. NU te mai obosi sa iti etalezi cunostintele in cotete, e ok, ignora acest thread si da-i din tenesi. Pe rampa prima data, data viitoare pe elevator. Stai linistit, am inteles din prima sfatul. Doar ca nu pot sa fac asta, ceva ma impiedica sa stiu ca exista o problema la vreun utilaj din dotare. Ma lalai cu ea pt ca nu am timp, dar nimic nu ramane nerezolvat pt mult timp. Prefer linistea psihica.
  8. yes!

    Bataie motor ?!

    Imi place cum gandesti :))) si cu femeia faci la fel? Stii, avand in vedere ca o masina e un ansamblu de chestii care sunt mai mult sau mai putin interconectate, daca se strica ceva, atrage dupa sine si altceva stricat ceea ce duce la costuri de reparatie mai mari. Asa ca sfatul tau este cam nonsens. Pe de alta parte, mi se pare ca nu aduci nimic constructiv discutiei asa ca nu mi-ar lipsi raspunsurile tale pline de "insight".
  9. yes!

    Bataie motor ?!

    O sa dau jos planetarele sa verific rulmentii aia de cupru de pe axul din diferential, la recomandarea unui "sef de service" Misca putin intermediara dar nu explica de ce bataile apar la o anumita turatie si doar din a 3-a in sus... Ne luam si de ea data viitoare cand o pun pe elevator
  10. yes!

    Bataie motor ?!

    Salut. Ambreiajul nu da semne de oboseala, nu tine sus, nu patineaza, schimbarea vitezelor este precisa si fara caraieli/zgomote ciudate. Despre volanta nu stiu ce sa zic. Probabil, doar ca, vezi tu, nu m-am adresat unui singur mecanic cu problema asta si , ce sa vezi, nu i-a dat nimeni de cap.. Nu se simt bataile in cazul asta, masina pleaca de pe loc cat ii permit franele (sunt noi pe spate) Daca ar pierde ulei pe la acel simering, presupun ca s-ar observa si pe joja nivelul scazut, corect? Pt ca pe joja este exact unde trebuie. Dar voi investiga si aceste lucruri (nivelul lichidului de frana este la nivel) Din ce mai zice internetul, ar putea fi si rulmentii de la vilbrochen, dar am incercat sa aflu cauza si am sperat sa fie altceva, astfel incat sa nu desfac motorul. O sa ajung si acolo la un moment dat.
  11. yes!

    Bataie motor ?!

    Deci, am verificat tot ce mi s-a recomandat aici, nu am gasit nimic in neregula :)))
  12. yes!

    Bataie motor ?!

    O sa ii spun mecanicului sa vada daca e ceva aiurea pe acolo
  13. yes!

    Bataie motor ?!

    Urmeaza sa schimb rulmentii oricum, dar facea la fel si cand erau rulmentii ok. Da-o in colo de cutie, schimba perfect, nu caraie, nu misca schimbatorul, nimic nimic. Si la 178000 km reali cu motor de 1.4 si 75 cp crezi ca e prea solicitata astfel ca in timp sa se duca?
  14. yes!

    Bataie motor ?!

    Revin, dupa vizita la mecanic : suporti cutie/motor in stare foarte buna. Fulie arbore fara probleme, planetare fara probleme. Luni ii schimb niste nimicuri pe la articulatii si vom scoate uleiul din cutie , sa vedem cat de ok este ca gramaj si aspect.
  15. yes!

    Bataie motor ?!

    Ok, Mersi de sfat
×
×
  • Creează nouă...