bandy202 Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 O mica parte din tura de prin Slovacia de sambata cu inca 2 slovacutzi scuze ...cred ca o fost privat pana acum ...mi-a atras atentia cineva .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 Vad ca aveti drumuri faine cu gropi si prin Slovacia sau asta era un forestier? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandy202 Postat Martie 30, 2014 Autor Share Postat Martie 30, 2014 Vad ca aveti drumuri faine cu gropi si prin Slovacia sau asta era un forestier? sunt cam ca la noi , o tinut oamenii sa ne ducem pe drumul ala ... ai vazut ne oprisem sa intrebam daca era deschis drumul..... pun tot aici acus unu de pe strada normala pana am ajuns acolo ...mai dureaza cu iutubu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 tot astea raman cele mai faine...ai ce vedea...nu te plictisesti.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandy202 Postat Martie 30, 2014 Autor Share Postat Martie 30, 2014 tot astea raman cele mai faine...ai ce vedea...nu te plictisesti.. la alalat se vede mai bine intruderu lu colegu ....ca inca mai puteam sa ma tzin de ei Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Martie 30, 2014 Share Postat Martie 30, 2014 daa.. fain si intruder-ul lui colegul, dar prefer balti, noroi si bolovani Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandy202 Postat Martie 31, 2014 Autor Share Postat Martie 31, 2014 ...na omu conduce lovele ( sa il frec mai are vro 5 motoare ) am crezut ca iese cu Super Tenere sa fie in ton cu noi ... io de ex la echipament eram saracie ..cred ca radeau de mine....oamenii numai Rukka , Alpinstars ...da las ca oi creste io mare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
CipriAT Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 incet incet...le iei si tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 bandy202, unde esti in Slovacia? Poate facem o plimbare undeva la mijloc, in Brno suntem cativa motoretisti romani. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandy202 Postat Aprilie 3, 2014 Autor Share Postat Aprilie 3, 2014 Salut eu sunt in Nitra , chiar ar fi fain , sunt dispus si weekendul asta la plimbare Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 letme check za map Nu-i chiar departe de mine, 200km. We urmator nu cred, momentan sunt f ocupat (new bebe in za family) dar mai incolo in vara sigur. Am un amic roman care lucreaza in Bratislava, si el motociclist si sta in zona aia pe unde e Nitra, nu stiu cat de aproape dar in directia aia...Vreau sa-l vizitez in vara asta ca e si el proaspat tatic. In schimb, daca vrei sa faci o excursie spre Brno esti oricand binevenit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandy202 Postat Aprilie 3, 2014 Autor Share Postat Aprilie 3, 2014 Ok si Io am verificat harta .deci cred ca vin Io in direcția aia , dau un semn cel puțin pana la Trencin ajung la Slovacii cu care m-am mai dat sâmbăta , si de acolo nu mai e mult Cum e zona ? ( Brno ) acu ma gandesc sa fac o sambata seara prin zona ...(si mie o sa imi vina sotia peste 2 sapt ... si alte 2 sapt cat sta ....mai greu cu moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 7, 2014 Share Postat Aprilie 7, 2014 La nord de Brno imediat cum iesi din oras e doar un deal si-o vale si zone impadurite, lacuri, etc - o gramada de locuri de motociclit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandy202 Postat Aprilie 8, 2014 Autor Share Postat Aprilie 8, 2014 La nord de Brno imediat cum iesi din oras e doar un deal si-o vale si zone impadurite, lacuri, etc - o gramada de locuri de motociclit. na io nu am mai ajuns weekendu asta ....mo chemat la munca si sambata ...duminica m-am dat scurt iar vro 400 de km prin munti pe aici pe la Donovaly Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 10, 2014 Share Postat Aprilie 10, 2014 Ce lucrezi tu acolo la Nitra? Sau doar stai acolo? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bandy202 Postat Aprilie 10, 2014 Autor Share Postat Aprilie 10, 2014 Nu in Nitra doar locuiesc lucrez la vro 40 de km intr-un santier Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate