Endurache Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Stie cineva garaje sau service-uri in Bucuresti care sa iti inchirieze spatiu cu ziua, sa iti faci singur mobra cu sculele tale? Doar spatiu de mesterit. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Danut Ionda Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 n-ai si tu un prieten care sa aibe curte?? sau daca vrei sa iesi mai ieftin,in fata blocului! n-o sa rada nimeni de tine(cel putin nu in fata)! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Martie 31, 2014 Autor Share Postat Martie 31, 2014 Daca aveam, nu mai intrebam. In fata blocului nu pot. E greu sa stai juma' de zi cu toate alea imprastiate. Plus ca in maxim 30 de minute apar tiganii si cersetorii, ba sa le dai "imprumut" un patent, ba o surubelnita, ba o cheie, ba un banut ca le e foame, ba sa se suie si ei pe ea, etc.. Nu merge. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Roni Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 n-ai si tu un prieten care sa aibe curte?? sau daca vrei sa iesi mai ieftin,in fata blocului! n-o sa rada nimeni de tine(cel putin nu in fata)! Subscriu asa m-am imprietenit cu toti de la bloc ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 (editat) te astept in we la mine'n curte, mesteresti cat vrei. Chiar mi-ar face placere, poate "fur" si eu ceva "meserie" . zona bucurestii noi L.E. 0733 500 730 - poate ai nevoie Editat Martie 31, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Endurache Postat Martie 31, 2014 Autor Share Postat Martie 31, 2014 O sa imi trebuiasca peste cateva saptamani. Dau comanda de piese in zilele urmatoare si in 2-3 saptamani cred ca vin. Multumesc pentru oferta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 (editat) ok, te astept cu mare placere ! Editat Martie 31, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
yo4hgx Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Era cineva prin Bucuresti, ceva de genul "dillo dilly", care punea la dispozitie un atelier si sculele aferente pentru mesterit prin motociclete. Nu mai stiu daca e valabil... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate