Jump to content

Danut Ionda

Super Membru
 • Content Count

  545
 • Joined

 • Last visited

1 Follower

About Danut Ionda

 • Rank
  Avansat

Profile Information

 • Gender
  Male
 • Location
  Bucuresti
 • Carnet moto din
  2007
 • Motocicleta
  XF 650
 • Numar Moto
  GCA
 • Club
  Club Piranha

Profile Fields

 • Motociclete detinute
  suzuki-gz 250 marauder

Recent Profile Visitors

619 profile views
 1. Like pentru prietena/sotia ta,fata din poza! O sa se taraie asa pe butuci turismul ca sunt multi romani care nu au cu ce compara si le e si frica sa plece din tara chiar si in vacanta.
 2. de curioziate, voi la deal cu o masina manuala (sau motoreta, same shit ) plecati de pe loc la ralanti si va taraiti asa la 5 la ora? daca nu de ce va asreptati ca DSG sa faca altfel ??? Cocosel,eu intrebam exclusiv legat de functionarea cutiei sa nu aibe ceva hibe care se pot afla si in modul Drive. Ca nu am rabdare de melc sa urc in rampa 2 km la relanti...
 3. Eu sper doar sa fie bine ala care s'a tavalit cu moto asta. Iar de vandut, e de bun simt sa faci un anunt complet daca ai bun simt.
 4. Merci mult baietii. Sanatate si bani multi sa aveti.
 5. Imi place la tine,ca din 2 cuvinte spuse de oricare dintre cei 8. 000 000 000 000 de oameni, le citesti si c Caracterul si IQ'ul si orientarea sexuala...esti Mama Omida.
 6. Ce sa crezi? Stai ca ti zic! Sa îți iei un boiler cu manuala, ca ești prea cioban pentru una automata! pai d'aia ma duc ma Darco spre Automata,ca doar ciobanii vor automate. sau cum ai zis si tu, sa caut masini(bmw,mercedes,audi)...nu cotete pe roti (vw,opel,skoda,seat) has cai car de tot. » Post actualizat in 06 Jul 2018 19:09 Tu ce plm in c*r s'* iei conduci? Si daca treci de pe BMW'ul tau pe un DSG 2 ai crede ca e normal sa dea inapoi pe drive? Sau iar iti place s'o s*gi?
 7. Da,inseamna ca m'am certat degeaba cu ala. Nici nu'l mai sun. Ideea e ca o alta DSG,la Casa Poporului spre 13 Septembrie ...in Drive ridic piciorul de pe frana si o ia in sus. nu stiu daca au aceeasi cutie dar Golf 2011 o lua la vale,Passat 2011 o lua la deal. Ce sa mai cred...? )
 8. Octavia 3 si Passat B7 sunt din lotul "asa face toate dom-le", masina de servici respectiv personala.Pentru a compensa plecatul din rampa, Octavia mentine pe loc timp de 3 sec masina iar Passat-ul are optiunea Auto Hold. Din punctul meu de vedere "luat inapoi" este vorba strict pana se cupleaza ambreiajele,mai apoi va trebui sa opuna rezistenta sau in cazul accelerarii sa plece inainte. Ce este drept nu am fortat pe nici o panta sa vedem ce se intampla daca nu folosesc Auto Hold, si o las in D la relanti. Poti sa incerci,din pura curiozitate apoi sa ne zici si noua? Merci.
 9. E facuta sa decupleze pe Drive in rampa sa protejezea ambreiajul ala dublu din cutie oare?
 10. Pleca...inapoi? Ca inainte e normal la o rampa de 5%.
 11. Am fost la vizionat mai multe vechituri cu DSG, iar un DSG 2 7+1 pe modul DRIVE in usoara rampa ...sa zic 5% maxim,surpriza!!! Masina o lua inapoi dupa 2 secunde. Aveam centura pusa,si nu stiu daca era ESP dezactivat dar am renuntat si la testare si la masina. Ideea e urmatoarea : exista posibilitatea la DSG2 sa o ia inapoi in pozitia Drive ? Sau doar daca are probleme la ambreiaj/volanta/cutie? ea nu avea AutoHold. si nici cu frana de mana trasa nu cred ca se executa plecarea de pe loc ,in rampa. De 2 luni,am un Cielo Hidramat de pomana primit pana gasesc ceva bunicel insa daca ridic piciorul de pe frana in rampa o ia tot in sus...nu inapoi. » Post actualizat in 06 Jul 2018 08:02 Si tot ieri,am mai testat un VW Passat 2011 ,acelasi an...ala pleca inainte in rampa,nu inapoi. Proprietarul,un om din cartier pe care nu'l stiu bine sustine ca la DSG 2 E normal sa o ia inapoi dupa 2 secunde. » Post actualizat in 06 Jul 2018 08:04 Daca aveti experiente cu defectaciuni de genul,v'as ruga mult sa le impartasiti.Multumesc anticipat. oricum am fugit de ea,acum cautam alta.
 12. Mai trist e ca lipseste a2a cheie la tine. Nu a avut 2 chei/telecomenzi?
 13. Eu cred doar ca vrea eva, sa pape putina benzina si costuri mici de intretinere...si intretinuta maniacal pe bani de bicicleta:-) nu e diferit de noi,majoritatea suntem la fel. )))) cu diferenta ca el recunoaste Public.
×
×
 • Create New...