dan_ Postat Martie 31, 2014 Share Postat Martie 31, 2014 Vorba unui prieten: parca au oprit circulatia pe DN1 doar pentru mine Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 fain drumul,pe ce portiune de dn1 ai fost? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Aprilie 1, 2014 Autor Share Postat Aprilie 1, 2014 fain drumul,pe ce portiune de dn1 ai fost? Filmarea e dinspre Brasov catre Predeal. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ricomuerte Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 asa sa tot mergi...numa sa nu te ia somnu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Robert Rmh Postat Aprilie 1, 2014 Share Postat Aprilie 1, 2014 de acord frumoasa vreme oricum Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marshal.RO Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 faina melodia e remix, cum se numeste pls . radioactive de ??? si cu ce ai filmat? pare a fi tel ca nu are stabilitate foarte mare imaginea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Aprilie 12, 2014 Share Postat Aprilie 12, 2014 Esti inca pe drum? ) Glumesc, linistitoare plimbarea, am avut placerea sa o urmaresc cap-coada; tot asa sa gasim drumurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dan_ Postat Aprilie 13, 2014 Autor Share Postat Aprilie 13, 2014 faina melodia e remix, cum se numeste pls . radioactive de ??? si cu ce ai filmat? pare a fi tel ca nu are stabilitate foarte mare imaginea E filmat cu DriftHD Ghost. Cred ca prinderea e cam proasta si se transmit vibratiile de la motor (v-twin) Meloadia: Radioactive - Within Temptation Esti inca pe drum? ) Glumesc, linistitoare plimbarea, am avut placerea sa o urmaresc cap-coada; tot asa sa gasim drumurile Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate