Phoenix_Harley Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Salutare, Asa cum spune si titul caut pe cineva care are "dispozitiv" de indoit teava de 21-22. Vreau sa fac o prelungire a crash-bar-ului de la Africana mea. Am discutat cu cineva dar nu avea dimensiunea dorita de mine...asa ca daca aveti idei le astept cu mare interes Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 http://suduracuargon.wordpress.com/ intreaba-i poate te ajuta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 incearca la Dynamita Brothers. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Eusebiu Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 (editat) despre ei este vb si in link-ul care i l-am dat Editat Aprilie 2, 2014 de crbl69 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
dude123 Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Sau vorbeste cu ceva firme care fac balustrazi (balustrade) ca ei sigur trebuie sa aiba masini de indoit .... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
wbmt Postat Aprilie 2, 2014 Share Postat Aprilie 2, 2014 Ti-l recomand cu incredere pe Octav (link) . Are dispozitivul de care vorbesti, insa stiu ca este si foarte ocupat. Suna-l si intreaba-l. Noroc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Aprilie 3, 2014 Autor Share Postat Aprilie 3, 2014 Multumesc tuturor pentru sugestii. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Arthur E Postat Aprilie 3, 2014 Share Postat Aprilie 3, 2014 Incearca si la d-l Bogdan Harea ( il gasesti si pe forum ) . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Phoenix_Harley Postat Aprilie 4, 2014 Autor Share Postat Aprilie 4, 2014 Salut Arthur. Am vorbit cu Bogdan Harea inainte de a deschide topicul. Din pacate nu ma poate ajuta cu dimensiunea dorita de mine. Astazi am reusit sa rezolv. L-am sunat pe Octav, care mi-a spus ca nu are timp si chef sa faca asa ceva, ca el modifica motociclete...bla, bla, bla. Dar oricum a fost foarte amabil si mi-a dat numarul unui prieten, pe nume Florin. Florin a fost foarte amabil si de treaba. M-am intalnit cu el si i-am aratat ce vreau iar astazi a fost gata "teava". Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate