nosfyrus Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 (editat) Hai ca se face vreme faina...are chef careva de o iesire pe weeked? Detin remorca si carlig la masina. Daca este cineva interesat poate sa ma sune la 0743114322 Editat Martie 27, 2015 de nosfyrus Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Kele Postat Martie 27, 2015 Share Postat Martie 27, 2015 "Deocamdata e noroiul prea mare " - de ce altceva este nevoie pentru ENDURO??? » Post actualizat in 27 Mar 2015 17:56 "Deocamdata e noroiul prea mare " - de ce altceva este nevoie pentru ENDURO??? Pai e ca atunci cand bei bere : 2...3 litri e o placere, peste 4 dai la ratze de numai stii de tine. Adica cum ar spune cineva : cand noroiu-i pana la carburator, stai cu femeia-n dormitor ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TVDB Postat Martie 28, 2015 Share Postat Martie 28, 2015 » Post actualizat in 27 Mar 2015 17:56 Pai e ca atunci cand bei bere : 2...3 litri e o placere, peste 4 dai la ratze de numai stii de tine. Adica cum ar spune cineva : cand noroiu-i pana la carburator, stai cu femeia-n dormitor ! Inseamna ca nu esti insurat... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Marius Kele Postat Aprilie 14, 2015 Share Postat Aprilie 14, 2015 Inseamna ca nu esti insurat... Sunt insurat de 9 ani si inca imi face placere sa imi petrec timpul cu ea; nu ies cu motorul doar ca sa scap de ea. Sper totusi pentru tine sa nu vada sotia ta ce ai scris ... » Post actualizat in 03 May 2015 12:13 Ca sa revin la subiect: eu fac cate o tura in fiecare weekend cand e vreme buna din Pischia in orice directie, oriunde numai sa nu ne prinda noaptea. Alaltaieri am fost la Cornesti peste A1 pe langa padurea Murani, un traseu fain. Va astept deci sa ma insotiti daca aveti chef. Ar fi interesant daca dati ture prin zona asta sa postati un anunt ca sa ne putem intalni mai multi, daca aveti chef de companie evident. Va astept Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darco Postat Octombrie 29, 2015 Share Postat Octombrie 29, 2015 salutare, numai ce mi-am luat si eu enduro si as vrea sa ies acum in weekend. Ar mai fii careva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alxcristea Postat Noiembrie 11, 2015 Share Postat Noiembrie 11, 2015 (editat) Proaspat posesor de enduro vreau sa ies sambata si duminica la o plimbare prin zona Remetea- Bucovat. Daca este cineva interesat sa ma contacteze. Editat Noiembrie 11, 2015 de alxcristea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate