amorcito Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 Vreau sa multumec DOBITOCULUI de aseara( 29.11.2006) care in jurul orei 22:00 in spate la CASABLANCA (BRASOV) intrat in depasirea taxiului, pe contrasens fara far. Norocul lui s-a chemat reflexul meu, tragand dreapta si aproape urcandu-ma pe trotuar.... Era un zmeu deh trebuia sa-i demonstreze mizdei din spate careia pletele ii "atarnau in vant" cat de tare este el. Tineo tot asa baiete...esti pe drumul cel bun Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 si de la mine 4M eu le zic SA TE OPRESTI IN POM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 (editat) Hai ma ca toti ati facut prostii la un moment dat si v-au ferit altii. Eu cel putin am facut. Multumesc cu ocazia asta tuturor anonimilor care m-au ferit vreodata. Editat Noiembrie 30, 2006 de Dragon Warrior Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
catutza Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ravenshield Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 Cuummmm??? Si nu i-ai rupt oglinda? Ups, sorry, numai conservarii merita asa ceva! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Dragon Warrior Postat Noiembrie 30, 2006 Share Postat Noiembrie 30, 2006 Cand joci 'Chicken' nu-ti mai arde de rupt oglinzi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Alex_16 Postat Decembrie 1, 2006 Share Postat Decembrie 1, 2006 eu le zic : "duceate-ai dupa mata" Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Buggy12000 Postat Decembrie 4, 2006 Share Postat Decembrie 4, 2006 (editat) si inca Andrei Gheorghe nu a scris nici un articol despre viata in conserva....despre riscurile care si le asuma conservarii datorita motoristilor.... Editat Decembrie 4, 2006 de Buggy12000 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate