Sebi NV Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Am- carenajul aproape tot inafarade far ,nu este in conditie prea bunda dar cred ca se poate folosi - rezervoru stare acceptabila fara cheie ) -jantele ,cea spate este indoita in 2 locuri, ,cea fata are si disc (nu stiu in ce conditie ) - maneta de la schimbatoru de viteze cred ca si stopul si alte cateva maruntisuri le donez pe toate unei singure persoane , iar cea ce nu foloseste el si mai este bun sper sa le DONEZE si el mai departe Repet nu sunt in conditie prea buna ,dar sper sa poata fi folosite Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Darkthor Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Felicitari pt initiativa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi NV Postat Aprilie 17, 2014 Autor Share Postat Aprilie 17, 2014 Mersi:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ionut farcas Postat Aprilie 17, 2014 Share Postat Aprilie 17, 2014 Le vreau eu daca mai e valabil:D Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi NV Postat Aprilie 17, 2014 Autor Share Postat Aprilie 17, 2014 Da valabil esti din prahova sper Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 mai e valabil? le vreau eu pentru un prieten sunt din valeni... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sebi NV Postat Mai 29, 2014 Autor Share Postat Mai 29, 2014 Da este valabil dar pe luna urmatoare la sf o sa am timp sa ajung acasa Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Ok tinem legatura stima! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Effect20CM Postat Mai 13, 2015 Share Postat Mai 13, 2015 mai e de actualitate? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate