megamotoreta Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 De cand am cumparat scuterul am observat ca este cam mic de mine, pe termen scurt e ok,dar la drum lung simt nevoia sa opresc sa-mi dezmortesc picioarele. Din moment ce nu am reusit sa-l vand ma gandesc sa-i montez niste scarite in fata,gen chopper,sa-mi relaxez picioarele, sa nu fiu nevoit sa opresc. Dar oare daca le montez nu am probleme la RAR, Itp sau cine stie ce control in trafic? Nu ar fi mai bine sa le prind cu suruburi iar in caz de control sa le scot imediat? Are cineva experienta cu asa ceva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Condu22 Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Te plictisești tare. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Geo_ZGA Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Daca nu sunt imense, sa iasa mult in afara liniei scuterului, nu cred ca se leaga nimeni de ele, poti sa le montezi linistit. Dar nu sunt cam sus? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 @megamotoreta iti garantez ca orice scarite ti-ai monta niciodata nu o sa ai probleme la RAR sau la vreun control pe sosea. Spor la surubarit! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristilvk Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 daca ai pb, spui ca sunt protectii...gen crash cage, buloane etc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 asta-i scuterul ala care ai pus instalatia cu GPL pe el? lucrez si eu acum la o instalatie, dar nu pe gaz ci cu apa. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 19, 2014 Autor Share Postat Aprilie 19, 2014 Nu prea are loc pt instalatie, este compact si as fi avut nevoie de ceva mai spatios. Este pe piata si tehnologia cu apa, dar este riscant cu hidrogenul. P.S. Sa revenim la topic daca se poate. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Burg_man Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 am vazut si eu undeva scarite puse la un scuter, mult mai jos decat unde vrei tu sa le pui, decupase asa frumos plasticul ca atunci cand scaritele ereau pliate aproape ca nici nu observai ca-s acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Dar nu-i scuter de-ala pe care stai ca pe veceu si tii picioarele in interiorul carenajului, in spatele ghidonului? Sau e moped? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 19, 2014 Autor Share Postat Aprilie 19, 2014 E scuter, Kymco B&W 250, tot un fel de WC... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 19, 2014 Share Postat Aprilie 19, 2014 Poti sa extinzi axul rotii fata cu inca 15cm in fiecare parte si tii picioarele acolo. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Aprilie 19, 2014 Autor Share Postat Aprilie 19, 2014 Da, si sa virez cu picioarele, nici nu mai trebuie sa stau cu vreo mana pe ghidon. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
B.B. Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Da, si sa virez cu picioarele, nici nu mai trebuie sa stau cu vreo mana pe ghidon. Exact! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate