Inu_46 Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Se baga careva la o tura? O autostrada pana la lehliu.. Bucuresti-lehliu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 (editat) Maestreee, Lehliu?? Ai treaba pe acolo? Nu ar merge mai bine o tura de Bucuresti, centru...ceva? Eu chiar ma gandeam la o tura de seara, dar imi era pohui sa merg singur...Pana la Lehliu nu m-as baga,insa... Deja e racoare si drumul nu e tocmai fun...Parerea mea! Editat Aprilie 21, 2014 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Maestreee, Lehliu?? Ai treaba pe acolo? Nu ar merge mai bine o tura de Bucuresti, centru...ceva? Eu chiar ma gandeam la o tura de seara, dar imi era pohui sa merg singur...Pana la Lehliu nu m-as baga,insa... Deja e racoare si drumul nu e tocmai fun...Parerea mea! nu vrei tu mai bine sa te bucuri de drum pe LUMINA!!!???? sa vezi si niste curbe pe care sa te lasi decat sa mergi in ORB in linie dreapta??? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Choixalacreme Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 Priceless.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Aprilie 21, 2014 Share Postat Aprilie 21, 2014 True...aia ziceam si eu mai voalat... ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
November Postat Aprilie 22, 2014 Share Postat Aprilie 22, 2014 (editat) Priceless.. Cat de tare-i asta ! Anul asta imi voi petrece concediul in Lehliu... Editat Aprilie 22, 2014 de teiu29 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate