balazsfi Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Am tot spus ca ma duc, ma duc ... de multa vreme, toata lume...Balchik - Dalboka, hop si eu Am plecat pe la ora 11 din Buc, directia - Calarasi, Silistra, Dobrich, Balchik...haleala multa si cazare ieftina...somn. A doua zi (o pastila sa treaca mahmureala), Dalboka ... scoici, melci, raci si directia buc. Vreme super, asfalt bun, companie pe masura Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
anothergxg Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Ai leva? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 (editat) mancarea aia de la dalboka e din ce in ce mai NASPA!!!!!! m am bucurat sambata ca am gasit liber desi facusem rezervare telefonica insa GUSTUL....nu mai e cea fost la inceput Editat Aprilie 28, 2014 de ianachim Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 28, 2014 Autor Share Postat Aprilie 28, 2014 mancarea aia de la dalboka e din ce in ce mai NASPA!!!!!! GUSTUL....nu mai e cea fost la inceput Iti dai seama ca n-am de unde sa stiu cuma fost, ca e prima oara cand mananc acolo (racul a fost bun, melcii cam uscati) Ai leva? N-am Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 Iti dai seama ca n-am de unde sa stiu cuma fost, ca e prima oara cand mananc acolo (racul a fost bun, melcii cam uscati) N-am pentru melci zemosi... trebuia sa ma suni dupa ce i am pozat.... ai fi putut sa te bucuri si tu de EI DAR fara CAMPION. ca mai am nevoie de el... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 28, 2014 Autor Share Postat Aprilie 28, 2014 (editat) pentru melci zemosi... trebuia sa ma suni dupa ce i am pozat.... ai fi putut sa te bucuri si tu de EI DAR fara CAMPION. ca mai am nevoie de el... Aia-s melci zemosi Asta e melc zemos Editat Aprilie 28, 2014 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 28, 2014 Share Postat Aprilie 28, 2014 mancarea aia de la dalboka e din ce in ce mai NASPA!!!!!! m am bucurat sambata ca am gasit liber desi facusem rezervare telefonica insa GUSTUL....nu mai e cea fost la inceput puisor nu stiai ca acum nu e sezonul scoicilor ? . e perioada de futaceala si pentru ele nici la melci nu va pricepeti. asta e melc zemos si se recolteaza din iunie pana in noiembrie in Vama Veche. uneori mai este vazut si prin aprilie pe acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 pai invata-ne ca si pe mine m-au dezamagit.. pentru poza... nesimtitule, Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 29, 2014 Autor Share Postat Aprilie 29, 2014 (editat) asta e melc zemos De unde sti ca e zemos Editat Aprilie 29, 2014 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ianachim Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 hai ma ce dracu de la o excursie asa frumoasa ...am ajuns sa vobim de mortaciuni pe malul marii!!!!!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tsunami Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 hai ma ce dracu de la o excursie asa frumoasa ...am ajuns sa vobim de mortaciuni pe malul marii!!!!!! te referi la poza lui Sergiu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 29, 2014 Autor Share Postat Aprilie 29, 2014 (editat) te referi la poza lui Sergiu? ... nuuu, nu cred Editat Aprilie 29, 2014 de balazsfi Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Sergiu_Q Postat Aprilie 29, 2014 Share Postat Aprilie 29, 2014 hai ma ce dracu de la o excursie asa frumoasa ...am ajuns sa vobim de mortaciuni pe malul marii!!!!!! sper ca nu v-a deranjat gluma mea excursia intradevar pare de nota 11! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
balazsfi Postat Aprilie 29, 2014 Autor Share Postat Aprilie 29, 2014 sper ca nu v-a deranjat gluma mea Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate