Metal Heart Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 (editat) Unde indrept si eu un cadru de bord de VTR in Bucuresti? De fapt, doua... Nu sunt strambe foarte rau, dar sunt suficient de fugite incat sa nu mai pice bine prinderile de la oglinzi si prinderile carenelor de sus de la parbriz. Mi-a daramat-o un bou in parcare, nu s-a pliat oglinda si dupa care... puteti uita. Editat Mai 9, 2014 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mr.magic Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Nu merge sa desfaci carena fata si o indrepti cu mana ? eu asa am facut la un motorul unui prieten ... ii drept nu VTR ... daca nu te bagi cred ca iti rezolva orice mecanic moto Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gnraloo Postat Mai 9, 2014 Share Postat Mai 9, 2014 Esti sigur ca nu a fost afectata orientarea farurilor? caci si blocul optic e prins tot de cadrul de bord. Cel mai simplu si mai sigur ar fi sa il schimbi. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 10, 2014 Autor Share Postat Mai 10, 2014 (editat) Farul nu pare deplasat, bratul care sustine oglinda e fugit. La VTR farul e prins de carena, nu e pe cadrul de bord. Da, cel mai simplu e sa-l schimb... DACA AS GASI!!!! Editat Mai 10, 2014 de Metal Heart Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
stulewa Postat Mai 10, 2014 Share Postat Mai 10, 2014 demonteaza carena, bagi o sfanta teava si reorientezi saracia cum vrei tu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Metal Heart Postat Mai 10, 2014 Autor Share Postat Mai 10, 2014 Initial asa am vrut sa fac cu primul (am luat-o cu cadrul de bord usor stramb) dar sa moara ma-sa daca am gasit o teava asa groasa care sa intre acolo. Mi-a fost mai usor sa cumpar altul de pe ebay. O sa ma duc pe la atelierele astea de aci' din comuna sa vedem, poate s-o gasi si careva mai priceput. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate