robychopper Postat Mai 6, 2004 Share Postat Mai 6, 2004 ma cu asa bicicleta chopper mas da si eu fara rusine cu totul ca nu are motor:))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 6, 2004 Autor Share Postat Mai 6, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 6, 2004 Autor Share Postat Mai 6, 2004 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 6, 2004 Autor Share Postat Mai 6, 2004 eu zic ca leam putea prezenta la clasa choppere fara motor ar cistiga sigur niste prepii,adevarul ca sunt niste creatii superbe.....ce parere aveti?cu totul ca nu sunt motorizate Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Blackrider Postat Mai 7, 2004 Share Postat Mai 7, 2004 Faine lucraturi..... Blackrider Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 18, 2004 Autor Share Postat Mai 18, 2004 neavind multe chestii de facut la lucru in ultimele doua saptamini nu va trece prin cap ce am inceput sa creezz asa in lipsa de ocupatie...in curind pun poze cu inventia in stadiul de m......... sal Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 18, 2004 Autor Share Postat Mai 18, 2004 in curind am sa pun o poza cu o chestie ce am inceput sa fac la lucru in lipsa de ocupatie......oare ce o fiii:)????????? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Mai 19, 2004 Share Postat Mai 19, 2004 in curind am sa pun o poza cu o chestie ce am inceput sa fac la lucru in lipsa de ocupatie......oare ce o fiii:)????????? Daca mai sunt locuri de munca unde se sufera de: "lipsa de ocupatie", trimite-mi si mie un mail. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 19, 2004 Autor Share Postat Mai 19, 2004 Daca mai sunt locuri de munca unde se sufera de: "lipsa de ocupatie", trimite-mi si mie un mail. faza este ca faza se intimpla prin spania la barcelona:)))) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Avent Postat Mai 20, 2004 Share Postat Mai 20, 2004 faza este ca faza se intimpla prin spania la barcelona:)))) Nici o problema amigos Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Chopper Postat Mai 20, 2004 Share Postat Mai 20, 2004 Vai de mine,ce chestii naspa,bitzicalele alea... Eu unu cred ca aia de le-or facut nu or vrut altceva decit sa isi bata joc de motociclete... Fiecare cu parerea lui,nu va suparati... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 22, 2004 Autor Share Postat Mai 22, 2004 Vai de mine,ce chestii naspa,bitzicalele alea...Eu unu cred ca aia de le-or facut nu or vrut altceva decit sa isi bata joc de motociclete... Fiecare cu parerea lui,nu va suparati... Vai de mine,ce chestii naspa,bitzicalele alea... .........bine ai zis asta e parerea ta..............in america la intilniri sa stii ca vezi chiar la intilnirea de la daytona le vezi...sunt facute asa de cei pasionati de choppere si de mersul pe bicicleta asa de divertisment unite si eu sunt chopparist inrait si am inceput sami construiesc una sa ies pe la plaja din cind in cind sa dau o tura prin locurile unde nu se poate merge cu motorul oricum respectam parerea fiecaruia dar eu cred ca se poate pronunta si de alta forma salut Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
robychopper Postat Mai 30, 2004 Autor Share Postat Mai 30, 2004 inca doua poze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate