kappy666 Postat Mai 12, 2014 Share Postat Mai 12, 2014 (editat) si cum locurile astea sunt la o aruncatura de bat,iar "s"-ul(sarac) de pe spate nu dispare si cum dorul de duca este mare,duminica am luat drumul de Cheia. pana la Muntele Rosu destul de monoton,asfalt bun( nu si spre Muntele Rosu) dar Ciucasul,drumul spre Ciucas a fost un adevarat BDSM cu pasagera in spate!!!daca a meritat? cu siguranta! Editat Mai 12, 2014 de kappy666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Gabi M Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 (editat) very nice, very nice, parca am fost si eu acolo data viitoare fara macadam, vfr-ul meu nu mai rezista la inca o tura Editat Mai 13, 2014 de Gabi M Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Mai 13, 2014 Autor Share Postat Mai 13, 2014 prima poza de la stanga la dreapta,randul 2 very nice, very nice, parca am fost si eu acolo Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate