luk77 Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 Salutare,am reusit sa pierd cheile de contact si topcase de la moped Peugeot Vivacity,ce as putea sa fac? Multumesc anticipat Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
b_robert87 Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 te apuci sa cauti cei care fac cheii dupa butuc,sau cauti alt set de butuce cu cheii,noi sau second, google este prietenul tau Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
edu. Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 De erai din Timisoara, era ca si facut... Daca demontezi tu contactul si butucul de la topcase ar trebui sa te ajunga cam pe la 100 - 120 lei cu cate 1 cheie la fiecare . Daca e aceeasi cheie si la topcase si la contact e mai ieftin, insa atunci demonteaza contactul , nu butucul de la topcase. Salut. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
alexspd Postat Mai 13, 2014 Share Postat Mai 13, 2014 (editat) iti recomand cu incredere magazinu de "Reparatii Imposibile" de la Iancului intersectie cu Mihai Bravu, pe langa bancile alea pe acolo. uite si un site http://reparatiiimposibile.ro/ . dar atentie!!!! de preferat sa mergi cu contactul pentru ca asa cum mi-a explicat si mie tipul de acolo se pare ca la contact sunt cele mai multe detalii alea cheii, restul incuietorilor folsinf doar o parte din cheie. Bafta. din pacate e in Bucuresti, dar daca poti desface contactul te pot ajuta eu sa ti-l duc la ei, asta daca nu au ei cumva serviciul asta. Editat Mai 13, 2014 de alexspd Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate