Error Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Stie cineva cat trebuie sa-i las jocul la supape? Am lera dar nu gasesc niciunde dimensiunile pt acest model. Multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
adiy32 Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Eu la Vespa ET4 125 cat si la Aprilia Sportcity 200 am aceleasi specificatii 0,10 cu 0,15!Probabil si la tine e tot pe acolo! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Mai 16, 2014 Autor Share Postat Mai 16, 2014 (editat) Eu la Vespa ET4 125 cat si la Aprilia Sportcity 200 am aceleasi specificatii 0,10 cu 0,15!Probabil si la tine e tot pe acolo! Cum nu am gasit niciunde a trebuit sa-l montez si le-am reglat pe ambele la 0.10 inainte sa citesc raspunsul tau, sa fie o problema destul de mare incat sa merite sa-l demontez si reglez evacuarea la 0.15 sau pot sa-l las si asa? Merci! Editat Mai 16, 2014 de Error Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
megamotoreta Postat Mai 16, 2014 Share Postat Mai 16, 2014 Pai intai vezi cum se comporta. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Mai 16, 2014 Autor Share Postat Mai 16, 2014 Pai intai vezi cum se comporta. Pai... L-am demontat ca se auzea o bataie de tachet, mai exact cel de pe evacuare era prea mare distanta, dupa ce le-am destrans pe amandoua in vederea unui reglaj corect mi-am dat seama ca nu-i gasesc niciunde dimensiunile exacte si pana sa mi se raspunda pe forum eu l-am montat reglandu-l la 0.10 atat evacuarea cat si admisia, bataia a disparut iar mobra merge ca inainte, nu am simtit nici-o diferenta dar totusi parca l-as demonta iar daca as sti exact cat trebuie sa aibe ambele. Merci! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
TNG Postat Mai 17, 2014 Share Postat Mai 17, 2014 (editat) Este ok..ar fi trebuit putin mai mare pe evacuare....se dilata mai mult. Dar mergi linistit, este ok si 0.10 Editat Mai 17, 2014 de TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Error Postat Mai 17, 2014 Autor Share Postat Mai 17, 2014 Este ok..ar fi trebuit putin mai mare pe evacuare....se dilata mai mult. Dar mergi linistit, este ok si 0.10 Multumesc @TNG Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate