adrian45 Posted February 6 Author Share Posted February 6 Am inceput noul an in forta , suntem deja la al 3-lea drum si avem masina pe drum din Bucuresti spre Germania si alta spre Romania , transport motociclete si masini , efecte personale si bunuri de tot felul, soferi profesionisti , factura , asigurare , asistenta la cumparare , plata si RAR , inmatriculare . Masini VW Crafter ultimul model si remorci mici si mari de maxim 1 an vechime . Asigur si transport pentru concedii in diverse locatii din Europa langa aeroporturi . Cele mai folosite sunt Frankfurt , Munchen , Milano , Malaga , Hamburg . Adrian 0722.331.330. Whats App sau rompadur@gmail.com Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Kristian K Posted February 7 Share Posted February 7 @adrian45 ti-am unit topicurile si nu poti primi pm aici pe forum. Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Djenavar Posted March 20 Share Posted March 20 Aloha.Un pic mai tarziu dar mai bine decat niciodata, am vb cu domnul Adrian cred ca in urma cu 2 luni pt o masina(nu pt mine,pt featele meu) , dupa o discutie de jumatate de ora, i.am dat nr dw twl fratelyi meu, au vb, la stresat cred binisor(se pricepe) masina a fost adusa, arata mult mai bibe decat in poze, a facut angajatul lui(Dnul Sofer) RAR.ul, singura pb a fost ca in carte aau ce naiba o fi era trecut o sungura dimensiune de cauciucuri si a trebuit sa ma mearga odata. El a fost foarte multumit de colaborare asa ca.l recomand cu caldura pe Dnul Adrian. Masina este un Audi Avant din 2019 Quote Link to comment Share on other sites More sharing options...
Recommended Posts