Rezerto Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Buna dimineata, nu stiu daca am postat unde trebuie dar vreau sa va intreb ceva.Eu am o aprilia rs 50 2007 set 80 mallosi si vroiam sa stiu care este cel mai mare set pe care pot sa il pun pe el si inca ceva, ce as putea as ii mai fac sa ii maresc puterea, nu stiu adica sa ii mai cumpar ceva, vreau sa mentionez ca eu sunt incepator si nu prea ma pricep si de aceea vin la voi cu aceasta intrebare.Cu stima si respect Viorel. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ThunderByte Postat Mai 21, 2014 Share Postat Mai 21, 2014 Depinde cati bani vrei sa investesti ... Mai mare de 80 de cmc nu ai sa gasesti, in schimb daca umbli pe la porturi, carburator, muzicuta, etc, etc poti scoate din el ceva caluti. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Rezerto Postat Mai 26, 2014 Autor Share Postat Mai 26, 2014 Multumesc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate