kappy666 Postat Mai 26, 2014 Share Postat Mai 26, 2014 (editat) salutare, spre sfarsit de august doresc o excursie pe aici(click pe dreptunghiul negru),14 zile poate nu pare cel mai inspirat traseu dar cam asta am incropit;asta sau cappadocia(despre acest loc exista topicuri dedicate) daca prin cracovia,auschwitz,budapesta am mai fost,celelalte teritorii imi sunt necunoscute primesc cu bucurie sfaturile celor ce au batut aceste drumuri: preturi cazare(camping,hostel) benzina obiective turistice mancare market,local ps:bugetul este limitat...foarte limitat 1200euro(2 persoane+ o mobra) Editat Mai 26, 2014 de kappy666 Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ceberița 46 Postat Mai 27, 2014 Share Postat Mai 27, 2014 Praga cred ca ar fi cel mai frumos oras prin care treci si cred ca merita sa-l vizitezi, daca ajungi prin 17 august la Brno, cred ca merita sa stai la motogp si sa vizitezi orasul,eventual o plimbare cu vaporasul pe lac si o urcare pina la castelul Veverii ( chear pe malul lacului ). Vad ca vrei sa ajungi, pina la Marea Baltica , daca ajungi la Gdansk sau Gdynia poti sa mergi cu vaporasul pina la capul Hel care este situat pe o peninsula un orasel de pescari destul de pitoresc la care, normal poti sa ajungi si cu motorul. Bugetul pe care il ai cred ca ajunge daca, te limitezi putin stai la camping si maninci din market. Preturile benzinei in eu. le ai pe vab. be si campinguri ai pe acsi.eu cele mai bune pe care le stiu eu, nu stiu ce sa-ti mai spun eventual mai intreaba tu. Bafta !!! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kappy666 Postat Mai 28, 2014 Autor Share Postat Mai 28, 2014 Praga cred ca ar fi cel mai frumos oras prin care treci si cred ca merita sa-l vizitezi, daca ajungi prin 17 august la Brno, cred ca merita sa stai la motogp si sa vizitezi orasul,eventual o plimbare cu vaporasul pe lac si o urcare pina la castelul Veverii ( chear pe malul lacului ). Vad ca vrei sa ajungi, pina la Marea Baltica , daca ajungi la Gdansk sau Gdynia poti sa mergi cu vaporasul pina la capul Hel care este situat pe o peninsula un orasel de pescari destul de pitoresc la care, normal poti sa ajungi si cu motorul. Bugetul pe care il ai cred ca ajunge daca, te limitezi putin stai la camping si maninci din market. Preturile benzinei in eu. le ai pe vab. be si campinguri ai pe acsi.eu cele mai bune pe care le stiu eu, nu stiu ce sa-ti mai spun eventual mai intreaba tu. Bafta !!! multumesc! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate