kreptor Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 simbata 31 05. m am gandit la o plimbare pe urmatorul traseu... ploiesti , cheia, bv, targul secuiesc, miercurea ciuc,gheorgheni,cheile bicazului, borsec,toplita....si retur prin joseni,zetea,m ciuc sf gheorghe,bv.....predeal si acasa.. care de p unde e. eu plec din campina . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Mai 29, 2014 Share Postat Mai 29, 2014 frumos traseul, dar sau anuntat ploi in toata tara, atat maine cat si sambata. ti-as recomanda o tura mai scurta pentru perioada asta! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Mai 30, 2014 Autor Share Postat Mai 30, 2014 si sambata trecuta n ea plouat pe siriu...avem costume de ploaie.in fond are si ploaia farmecul ei.. se pare ca prognoza este sumbra....poate duminica ..se indreapta.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ovideu Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 are farmecul ei atunci cand mai iese si soarele...altfel plimbarea suna a raceala ! daca se indreapta pe duminica si eu am in plan Bv-Bicaz-Toplita-etc.etc. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Mai 30, 2014 Autor Share Postat Mai 30, 2014 poate mergem imoreuna. impreuna.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mariusEL Postat Mai 30, 2014 Share Postat Mai 30, 2014 Interesant traseu, interesanta idee. In viitorul foarte apropiat il voi face si eu cu baietii, dar il vom face in 2 zile(cu gratarel pe undeva). Sa ai parte de vreme buna, si la intoarcere poate arunci si niste poze pe aici sa vedem ce ne asteapta. Spor. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
kreptor Postat Iunie 2, 2014 Autor Share Postat Iunie 2, 2014 maine la ora 8.....goo. ... frig domle...frig.. din lipsa de colegi de drum , speriati de ploaie...am redesenat traseul si am vrut sa vad transul ..si nu am regretat. mi au inghetat labele dar ...a meritat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate