un_aiurit Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Am un suzuki dr 650 si vreau sa ii pun furca upside,problema e caaxul care intra in cadru este prea scurt.Pot desface axul de pe furca veche si sa il pot pune pe furca upside?Ce alte solutii mai am? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Daca axul vechi este bagat prin strangere (cred ca fretare ar fi termenul tehnic) pe jugul inferior vechi il poti scoate incalzind jugul inferior. Acum mai ramane sa se si potriveasca la diametru si cota de strangere cu jugul nou. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Iunie 4, 2014 Autor Share Postat Iunie 4, 2014 Am crezut ca este pe filet,si se poate scoate.Alta solutie de a putea sa pun furca upside pcadrul meu sunt? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
chopperman Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 Nu prea. Incearca cu incalzitul. Eu am facut asta la un scuter, ceva, nu mai tin minte si a functionat. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
superbec Postat Iunie 4, 2014 Share Postat Iunie 4, 2014 .Pot desface axul de pe furca veche si sa il pot pune pe furca upside? poti? Ce alte solutii mai am? sa faci un ax nou pe strung si sa-l sudezi/infiltezi pe jugul furcii USD, fa-l dupa rulmentii de pe cadru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
un_aiurit Postat Iunie 5, 2014 Autor Share Postat Iunie 5, 2014 Am taiat axul de la mijloc si am bagat o bara pe interior sudata in argon,sper sa tina Si am lungit cu 1,5 cm,avand in vedere ca rulmentul de jos este mai mate decat cel de sus,dupa ce ii fac bucsa pentru rulmentul de jos o sa ii sudez o teava peste imbinate,asa nu cred ca are cum sa cedeze Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate