bobocea_nicolae Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 salut, luni cine e liber si cu chef propun o plimbare pana la mare , poate si o hamsie , plecarea 7,30 petromul de la iesire pe autostrada Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 6, 2014 Share Postat Iunie 6, 2014 Vrei sa spui MOL... Posibil sa ma bag si eu. Revin cu raspuns clar. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobocea_nicolae Postat Iunie 6, 2014 Autor Share Postat Iunie 6, 2014 da corect mol, am si uitat benzinariile de cand nu am mai fost pe autostrada, deocamdata doar eu sunt cu dor de duca luni ... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
BogdanSHA Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 Buna dimineata, dar o plimbare pentru intarziati azi-maine? Pana luni mai este. Cineva interesat de Transalpina/Transfagarasan (se poate trece cu moto), cu/fara inoptat in Sibiu? Sau mare daca tot spamez post-ul... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobocea_nicolae Postat Iunie 7, 2014 Autor Share Postat Iunie 7, 2014 Momentan sunt prea pionier ale curbelor stranse sa ma incumet la o Transalpina sau Transfagarasan Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iunie 7, 2014 Share Postat Iunie 7, 2014 Unde te gandeai sa "abordam" hamsiile? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
bobocea_nicolae Postat Iunie 7, 2014 Autor Share Postat Iunie 7, 2014 Nu am o adresa exacta sunt deschis la orice idee , propunere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate