LaurAlex Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Salut, de curand cineva a adus doua motoare X-motos xz250r 4t din 2010, unul la luat un prieten, trage si merge foarte bine il are de o luna si nu a avut probleme cu el, dar intrebarea mea este : Cam cat te tine acest motor? dupa cum am vazut pe net is Chinezesti... dar mai multi mi-au spus ca sunt niste motoare bune... astept niste pareri despre acest motor:) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Ovistein Postat Iunie 18, 2014 Share Postat Iunie 18, 2014 Nu am nici o informatie despre motocicleta care vrei sa o cumperi. Nu stiu daca ii buna sau nu. Dar mai bine te orientezi spre: ktm, yamaha,honda,suzuki, kawasaki, gas gas etc.. pentru ca o sa vina si vremea cand ai nevoie de piese, si probabil vor fi inexistente. app, ce pret are ? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
motomaniac Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 cadrul este din Al sau fier? ce inseamna trage de rupe? am vazut la cineva ceva asemanator si ca putere nu era nici macar pe aproape de modelele 4T de 250 de la japoneze sau KTM Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
atillas Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 asteapta sa mai treaca o luna si apar problemele,stai linistit.pot sa iti spun un singur lucru cu privire la genul asta de motoare cu asa zisa licenta "honda,suzuki,kawa,etc" niste gunoaie,toate componentele sunt din fier mort si foarte moale,telescoapele sunt ca niste bete,iar faza cu "trage foarte bine",tine de transmisie in primul rand. Incearca o japoneza sau o austriaca de aceeasi capacitate si acelasi raport de transmisie si mai vorbim.parerea mea,daca ti-l da gratis,da-te un sezon sau pana se strica,daca nu renunta la idee si i-ati ceva mai serios. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
LaurAlex Postat Iunie 19, 2014 Autor Share Postat Iunie 19, 2014 ms de raspuns.. am incercat un suzuki rmz 250 de 60cp.. e o diferenta ca de la cer la pamant si e mai usor decat ala chinezesc cu multul Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
andrei belcic Postat Iunie 19, 2014 Share Postat Iunie 19, 2014 43HP Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
mediacro Postat August 21, 2014 Share Postat August 21, 2014 UN pret corect ar fi pana in 900 euro, am vazut anunturi in Romania de la 750 euro la 900 euro, daca depaseste nu se merita. Piese in Romania pt. acest tip de motor nu gasesti usor, dar se gasesc fara probleme pe aliexpress, iar transportul lor din China nu este o problema. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate