Sari la conținut

Ovistein

Membru
  • Număr conținut

    218
  • Înregistrat

  • Ultima Vizită

Orice postat de Ovistein

  1. cu siguranta nu. E vechi si nu o sa mai gasesti piese pentru el .. La 1400 e gasesti ceva dupa anul 2000
  2. cu siguranta poate sa il fi terminat unchiul tau cand a fiert, poate avea si putina apa si aia i-a fost.. Poate cand l-ai luat avea aditivi in ulei, si nu scoate fum deloc ... dupa aceea incepe sa afume ..
  3. trebuie sa o desfaci, are ceva bobinaje, stiu ca la gas gas aveam 8. Nu prea il poti verifica acasa decat la un electrician.. eu mi-am dat seama ca erau cateva mai negre..
  4. Are cineva un manual de setare a suspensilor fata pentru ktm 450 exc 2009? Am cautat pe net si am gasit de fiecare data variante diferite.. Ma referi la reglajul de sus si de jos, atat. Mai exact atunci cand dau peste un bolovan sau un lemn mai mic primesc soc in ghidon,ca si cum ar fi suspensia blocata... Ceva nu bate bine .. Multumesc !
  5. Ovistein

    tubliss & mousse

    tublisul cred ca e cea ma buna alegere la ora actuala, cred ca nu exista om sa ia tublis si dupa aceea sa il inlocuiasca cu camera, + ca diferenta de aderenta si de grip este impresionanta, mergi pe pana fara nici cel mai mic voblaj .. . Camera rosie se uzeaza pentru ca este folosit pe pana, daca bagi un 0,3 pana in 0,5 care cred ca e destul de tare, nu are nici un fel de problema.. Ca sa poti scapa de pierderea de aer din cauciuc poti folosi un mousse taiat pe jumatate, atunci protejezi si camera rosi si nu o sa mai ai pana .. Care aveti posibilitati, tublisul merita fiecare leut..
  6. incearca la patrik moto, mai are si secound si e dealer oficial gas gas..
  7. pai ca sa vezi daca e semeringul de la ambreiaj poti verifica nivelul la ulei, daca chiar e semeringul ala o sa scada consistent. Pot sa faci o tura cu mobra, daca dupa ce se incalzeste scoate la fel fum si trage mai inecat e clar...
  8. nu lantu e problema ci bascula,daca incape in bascula e bine si poti sa pui cauciuc de care vrei. Nu impinge nici un lant cu mana si nu confectiona nici o aparaoare, sunt prostii. Ai grija ce cauciuc cumperi, latimea lui conteaza 10%, restul de 90% e materialul din el si cat de tare il ti umflat cand te dai. Te salut !
  9. suna direct, sunt piese care nu le au pe site-uri, desi sunt pe stoc chiar..
  10. Ovistein

    tubliss & mousse

    daca janta are indoitura mare o sa scapa presiunea din cauciuc, nu foarte tare dar scapa, tubliss merita bani din plin,chiar daca nu tine presiunea in cauciuc, ce conteaza ? merge pe pana fara nici un fel de problema , si ce e si mai importat, nici nu vobleaza. Din punctul meu de vedere merita 1000% .
  11. cum ai facut-o sa arate asa bine ? )) vreau sa fac si eu la un 450 exc 2009, e indoita si daca tot o indrept sa o fac si sa luceasca. App, daca aveti ceva idei cum pot sa curat si evacuarea finala pe exterior, e negrita,patata,nici nu stiu ,oricum,arata foarte urat, si daca tot am bagat calu in capitala sa ii fac si asta..
  12. eu am facut la un gas gas din ibonita.. a mers cat m-am dat eu cu el..si chiar am tinut motocicleta aia .
  13. tot ce pot sa spun e ca in 2010 300 si 250 aveau 100% 5 viteze si pornire la buton. In ceea ce priveste schimbarea la 2011 habar nu am, poate sa fie schimbarea care s-a facut si la 2007-2008, din cate stiu 2008 a pastrat motorul de 2007, au schimbat cadrul, suspensii ,etc.
  14. Imi poate spune cineva la ce pret as putea sa vand un cilindru de 2009 450 exc in stare de uzura 2%. E ca nou, am si piston +segmenti dar sunt un pic uzate..
  15. stati linistit ca nu face nimic, tocmai la aceasi concluzie am ajuns si eu, si nu pentru ca ar fi prea grea, ci pentru ca la cati bani trebuie sa mai bag in ea luam ceva mai bunicel. De hard nu e problema, un motor in 4t pisa in freza un 2t la urcarile lungi, la tziki tzaki daca esti mester urci si 4t si 2t, poate un pic 4t mai obosit... Pana la urma am aflat e 2009..
  16. din ce m-am documentat in motor se baga 600 ml ulei de motor iar in cutie 1200 ml ulei de cutie. Stie cineva exact ?
  17. Bine inteles, degeaba ai 2016 si esti placinta, o sa se simta o evolutie foarte mare cu motoreta asta, sper sa imi pot strange bani ca sa ma dau si la ceva concursuri pentru a confirma.. Sa inteleg ca 2008 are acelasi ulei si in motor si in cutie ?
  18. nu mai vorbiti prostii. Omu are kx de 250 din 97, cred ca nici pe modelul 2015 nu e baterie. Incearca sa ii pui o bujie nou, mai cedeaza si ea. Dupa ce il pornesti odata, merge? daca il mai opresti tot asa greu porneste sau o ia usor ?
  19. gas gas-ul a fost inainte de husqy.. nici o problema, oricum l-am luat, apreciez pentru reply. Te salut !
  20. Nu stiu daca si la exc,dar sx chiar are 2 axe ..
  21. trec de la husqvarna te 510 2004 la ktm 2009, e ca si cum as fi trecut de la 450 la 300 ))))
×
×
  • Creează nouă...