U R S U Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 70km de Bucuresti, week-end-ul 27-28-29 iunie 2014, la Ruse, petrecere moto. Conditii cazare: cort, sau motel, la aprox 100m de petrecere. https://www.facebook.com/events/1467190133520384/?ref=notif¬if_t=plan_user_invited Pe Facebook. Daca nu merge link-ul, cautati "moto rock fest" Va salut cu farul! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Tom Cat Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Zona e foarte frumoasa pentru campare, faleza Dunarii e la 2 pasi, ar fi bine sa aveti totusi la voi Autan din belsug. Pentru cei ce doresc mai mult confort, zona se afla la 5 km de Ruse si tot cam asa fata de satele Pirgovo si Basarbovo. Daca tot veniti in zona merita sa vizitati manastirile rupestre de la Basarbovo si Ivanovo care sunt in parcul natural Russenski Lom, orasul medieval Cherven si pestera Orlova Chuka. O plimbarica frumoasa moto este si pe traseul Ruse - Straklevo - Nisovo - Cherven - Ivanovo - Basarbovo - Ruse cu ceva dealuri, viraje trafic foarte redus. Centrul orasului Ruse arata si el foarte bine, Hizha Prista este aici: http://wikimapia.org/#lang=ro&lat=43.800139&lon=25.917714&z=19&m=b Pentru cei ce doresc cazare in Ruse, am gasit pe net mai demult cateva pareri foarte bune despre English Guest house, cred ca este un hostel. http://wikimapia.org/#lang=ro&lat=43.852069&lon=25.953111&z=19&m=b Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 20, 2014 Share Postat Iunie 20, 2014 Misto...vroiam sa ma duc la o intrunire prin centru tarii...cred ca reconfigurez traseul:)) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
U R S U Postat Iunie 24, 2014 Autor Share Postat Iunie 24, 2014 @Tom Cat: super frumoasa descrierea! @Jean: Eu merg la cort. Pleca 2 motociclete, ori vineri seara, ori sambata dimineata. Sper sa ne cinstim macar acolo cu bere, ca la Sea Wolves, nu ne-am vazut! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 Misto...vroiam sa ma duc la o intrunire prin centru tarii...cred ca reconfigurez traseul:)) Mai bine.... oricum, tot in limbi straine se vorbeste, dar parca bulgara e asa, mai suava Poate ne vedem acolo, sper sa nu ploua. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jean_Taxi Postat Iunie 25, 2014 Share Postat Iunie 25, 2014 @Tom Cat: super frumoasa descrierea! @Jean: Eu merg la cort. Pleca 2 motociclete, ori vineri seara, ori sambata dimineata. Sper sa ne cinstim macar acolo cu bere, ca la Sea Wolves, nu ne-am vazut! Ca bine zici...sambata plec si io . Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Jackson Postat Iunie 27, 2014 Share Postat Iunie 27, 2014 Eu si cativa prieteni plecam astazi, o sa fim 6 motoare. Daca vrea cineva sa ni se alature, noi ne intalnim in Salajan (la statuie) la ora 18. In caz ca ploua tare amanam plecarea pe maine dimineata. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ciclop Postat Iunie 30, 2014 Share Postat Iunie 30, 2014 @Tom Cat: super frumoasa descrierea! @Jean: Eu merg la cort. Pleca 2 motociclete, ori vineri seara, ori sambata dimineata. Sper sa ne cinstim macar acolo cu bere, ca la Sea Wolves, nu ne-am vazut! eu unul am fost super tare pacat ca nu au fost multe motorete Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate