cristian166 Postat Iunie 29, 2014 Share Postat Iunie 29, 2014 Salut,probabil deschid un post care mergea mai mult pe forumurile scuteristiilor.Am citit tot ce m-a interesat pe forum(am sarit de partiile despre enduro,touring,supermoto si alte lucruri care nu m-au interesat foarte mult,insa am citit tot ce inseamna legislatie(?) ,sfaturile pentru incepatori ,tehniciile de virare si controlul acceleratiei(mai ales la aproape 20 de ani ai mei).Dar sa ma prezint si eu:ma numesc Cristi,si de azi sunt posesorul unei Aprilia rs 50 .Este din 2001.Am cautat ceva pana am gasit-o si la un pret potrivit pentru mine(e printre putinele care nu sunt furate,merge,nu are probleme cu partea mecanica,si are acte in romana).Fostul proprietar se lauda ca a prins vreo 110 -120 dar ....oricum nu ma intereseaza cat prinde ea la limita,pentru ca oricum la inceput merg si eu in limite,ma uit atent,(cam ca toata lumea la inceput).Sunt o persoana care a facut scoala pentru A(nu zic ca te invata ceva prea avansat) dar nu am mai dat poligonul(inca se dadea doar poligonul ca aveam sala luata....dar admiterea si alte aspecte m-au tinut departe).Sunt o persoana prietenoasa si as vrea sa cunosc mai multi posesori chiar si din clase mai mari. Asfalt uscat tuturor! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
cristian166 Postat Iunie 29, 2014 Autor Share Postat Iunie 29, 2014 Sa o stapanesti sanatos! Fa-i niste poze mai clare. Ulei, benzina si kilometri fara probleme! Ms si la fel si tie! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
shoby13 Postat Iulie 14, 2014 Share Postat Iulie 14, 2014 vezi ca la modificari astea sunt pacatoase rau e jale cu ele daca ai nevoie de sfaturi sau ai probleme contact-me ! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate