middle_of_nowhere Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 (editat) Cum spune si topicul...are cineva chef de o plimbare scurta, de o zi? Din pacate nu am cum sa plec la o ieseala de doua zile(am ceva chestii de facut in we) si am deschis topicul pentru cei aflati in aceeasi situatie. Astept propuneri si de la eventualii participanti (o Cheia, o Silistra-cum bine spunea un coleg motociclist acum ceva vreme, cu intoarcere pe malul Bulgaresc al Dunarii pana la Ruse, un Foisor, etc.) Hai sa ne spalam creierii putin cu un pic de aer curat combinat cu miros de carburant ars(simfonie de arome). ) Editat Iulie 2, 2014 de middle_of_nowhere Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
ZaRadu Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 (editat) What about in the middle of nowhere ( a stretch of road between nowhere and nowhere ) ? Editat Iulie 2, 2014 de ZaRadu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iulie 2, 2014 Autor Share Postat Iulie 2, 2014 Bah...oi fi eu mare...dar inca nu am dezvoltat infrastructura. Asa ca, vino cu o varianta constructiva. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Eu plec sambata spre Brasov, fie pe Cheia fie pe Paraul Rece-Rasnov-Poiana Bv. La intoarcere posibil sa fac un popas la Magureni. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iulie 2, 2014 Autor Share Postat Iulie 2, 2014 Te intorci in aceeasi zi, nu? Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 (editat) Sambata asta plec dimineata spre Brasov. Cum merg doar sa ma plimb,ma pot abate de la traseu oricand (Cheia si revenire pe DN). So...daca ne strangem mai multi,cu atat mai bine. Daca nu,ne-om intalni noi. Intoarcere in aceeasi zi pana la amiaza 3-4 maxim Editat Iulie 2, 2014 de SuzukiRf600R Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
brian Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 (editat) Daca Sambata pleci pe la un 8-9, atunci vin si eu ca ma duc spre Rasnov Editat Iulie 2, 2014 de brian Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Ai PM! Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlyoxy Postat Iulie 2, 2014 Share Postat Iulie 2, 2014 Salut, Ce s-a votat? Ca bine ar merge o astfel de iesire.. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Te intorci in aceeasi zi, nu? DA. Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iulie 3, 2014 Autor Share Postat Iulie 3, 2014 Hai ca incet, incet legam ceva. La mine e o mica problema cu plecatul la prima ora, ca normal ca "za uaif" a gasit ceva de facut intre 8 si 10. Oricum, incerc sa va prind cumva daca se stabileste Sambata la 8-9 plecarea. Daca pot, bineinteles ) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
hbucur Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Fara sa promit, daca reusesc sa imi fac timp, mi-ar face mare placere sa vin cu voi. Asadar, cand hotarati toate detaliile, lasati aici cateva coordonate - ora de plecare, traseu. Fac tot posibilul sa vin si eu Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 De principiu si mai mult ca sigur drumul va fi sambata dimineata,plecare intre 8 si 9. Traseul inca nu este hotarat dar este spre Brasov. Ma gandeam ca traseul sa fie pe autostrada pana la Ploiesti-valenii de munte-cheia-sacele si sa ne intoarcem pe predeal-sinaia-comarnic-bucuresti. Insa e weekend, ma gandesc ca e aglomerat la intoarcere. Apoi mai e un coleg care el merge pana in Rasnov....veniti cu propuneri:) Totusi nu as vrea sa depasim 6ore..... Br, Alexandru Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iulie 3, 2014 Autor Share Postat Iulie 3, 2014 Totusi nu as vrea sa depasim 6ore.....Br,Alexandru Subscriu... » Post actualizat in 03 Jul 2014 11:45 Merg si 8... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 3-4 ore e suficient Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iulie 3, 2014 Autor Share Postat Iulie 3, 2014 Iaca unde era raceru' sub acoperire... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Doar dus E plimbare sau e intrecere? Ca daca e asa, 2 ore ar trebui sa ajunga dus intors :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iulie 3, 2014 Autor Share Postat Iulie 3, 2014 Cu tot cu masa in Brasov sau la Il Rifugio.... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
SuzukiRf600R Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Hai totusi sa postam si un traseu...mijloace,deseneaza ceva pe google;) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
vlyoxy Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 (editat) Ce ziceti de Brasov (pe traseul de Cheia) - Rasnov - Paraul rece - Valea Prahovei ? Editat Iulie 3, 2014 de vlyoxy Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
heinrich08 Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 da merge Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Iaca unde era raceru' sub acoperire... Tu vezi cum rezolvi cu "za uaif". Daca nu, ma ajungi din urma. Sa stii ca am scaritele polizate de la curbe Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iulie 3, 2014 Autor Share Postat Iulie 3, 2014 Bun asa. Deci mai bine ma postez pe traseu si va pandesc cand sunteti pe drumul de intoarcere... Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Lancelot Postat Iulie 3, 2014 Share Postat Iulie 3, 2014 Cu tot cu masa in Brasov sau la Il Rifugio.... La dus sau la intoarcere? Ca sa stiu pe ce drum s-o apuc Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
middle_of_nowhere Postat Iulie 3, 2014 Autor Share Postat Iulie 3, 2014 Nu mai, era un comentariu la ce a scris Suzu mai jos... Doar dus E plimbare sau e intrecere? Ca daca e asa, 2 ore ar trebui sa ajunga dus intors :) Citează Link spre comentariu Distribuie pe alte site-uri More sharing options...
Postări Recomandate